resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9681
    habertürk yayınını izledim baştan sona. galatasaray başkanlığı bir yana insan olarak etkilendim. kendisi hitap olarak çok iyi değil. o yüzden tuzak soru sorulduğunda ya da idare etmesi gereken konularda hazır cevap değil. fakat sakin sakin konuşup, anlatınca kendisini daha iyi ifade ediyor. eski kuşak mühendisleri genel olarak seviyorum. çok yönlü meseleleri ele alabiliyorlar.

    mali konularda, yapı projelerinde yaptıkları doğru. kulübe katkı vermiş. bugün muhalefet florya 1 milyar dolar diyor. 1 milyar dolar ya da değil. sonuçta florya'dan çıkma, kemerburgaz'ı bulma, devletle temasları sağlayıp, buranın 49 yıllığına alınması işlemlerini yapan kendisi. bunların hepsi galatasaray için artı değer.

    siyasi olarak bence doğru davranıyor. bir muhalif olarak, hayatında hiç akp'ye oy vermemiş biri olarak söylüyorum bunu da. galatasaray devletle, hükümetle kavga ederek bir yere varamaz. türkiye'de muhalefette kendine yer bulamayan insanlar, tutup spor kulüpleri üzerinden muhalefetteki itibar konumunu yükseltmeye çalışıyor. iktidara ya da muhalefete oy veren insan oranı, türkiye'de ne kadarsa, galatasaray'da, fenerbahçe'de o kadardır. tutup bir görüşün koskoca kulübü ele geçirmesini istemek, kendi siyasi görüşlerini dikta etmek yanlış olur. fenerbahçe bunun sorunlarını yaşıyor. içlerindeki akılsız bir kesim kendilerini türkiye'deki muhalefetin başı ilan etti. şimdi saçma sapan işlerle uğraşıyorlar.

    tüm bunlara rağmen o meşhur fotoğraf çok hatalı bir fotoğraf oldu. benim nazarımda galatasaray başkanı ibb başkanından öte bir kişidir. fotoğraf çok çirkin. keşke öyle bir fotoğraf hiç olmasaydı.

    son olarak şunu hatırlatmak gerekiyor. eski döneminde çok yanlış, skandal işler oldu. bu yönetimin en büyük emniyet kemeri erden timur'du. inşallah bir şekilde ikna edilir. ikna edilemiyorsa bile, kardeşime vereyim, tanıdığım iyi bir çocuk var vereyim vs. gibi amatör işlere gidilmez. galatasaray rakipleriyle ekonomik olarak kapatılmaz bir fark açmak üzereyken, amatör davranışlara yer olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın