resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 3564
    işsiz durumda olan çay kompedanı.

    başlığın altında hala savunabilenleri görmek hoşuma gitti. bastım geçtim engeli.

    konunun torrent ekseninden kaydırılarak başka isimlere yönelmesini görmek daha da hoşuma gitti. o zamanındaki ofsayt timinin derdinin torrent'in hocalığı olmadığı çok belliydi. bir daha kanıtlandı.

    bir önceki entry'im moderasyon tarafından silindi, ancak anlamayanlar için bir daha anlatalım.
    torrent geldiğinde galatasaray 20 maçta fenerbahçe'den 5 puan gerideydi. torrent sezonu tamamladığında 38 maçta 21 puan gerideydi. fenerbahçe sezonu 2. sırada tamamladı.

    torrent gelene kadar galatasaray 3 penaltı kullanabildi. torrent'li galatasaray toplamda 9 penaltı attı.
    eğer hala uefa'da namağlup olan takımın, ligde küme düşme tehditi altında olduğunu savunan varsa elimde temizinden bir köprü var. özelden yazın, fiyatta anlaşırız.

    torrent kısmını burada noktalandıralım, zaten tartışılacak bir nokta da yok.

    kurulan kadronun, verilen bonservislerin iyi veya kötü olduğunu ise okan hoca kanıtladı. oradaki çoğu oyuncu şu an inanılmaz değerlere birer ikişer gidiyor. torrent denen çaycının en çok üstüne gittiği isim 1.5 yıl sonra dünya devi bayern'e rekor bonservisle gitti.

    sacha boey'in elinde bira ile göbekli sahilde yürüdüğü fotoğraflar çıktığında hakkında yazdıklarım sabittir. okan hoca allah razı olsun dünyanın gözüne soktu, orası da çok değerli. tabii oyuncuda kumaş da olacak.

    hala daha o dönemdeki yapılanmanın kötü olduğunu düşünenlere, ispatlı antitezi karşımızda. gördüğümüz gibi kadro gayet de uçabiliyor. iyi bir transfer ekibi, falcao, babel ve feghouli'nin yarattığı kontrat boşluklarına, üstüne de biraz koyarak, doğru oyuncular ekleyerek o kadroyu bu hale getirebiliyor.
    hele bir de elinde mahir bir hoca varsa ballı kadayıf.

    ıcardi, mertens, torreira'nın kattıkları ile, o kadrodaki nelsson, boey ve geçen sezon kerem, bu sezon barış alper'in kattıkları arasında çok da bir fark göremiyorum ben. nasıl olacak? apokerim bir iki tık daha iyi ama o zaman da elinde marcao vardı, kötü olsa sevilla niye aldı?

    hayatlarında bir şey inşa etmeyi başaramamış bireyler, hokus pokusa inanır. bir gün uyandım, batıyorum, ertesi gün uyandım uçuyorum. uçtukları kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın