• 165
    alması ayrı dert, yer değiştirmesi ayrı dert, fiyatı ayrı dert olan kart.

    şimdi iktisadi olarak bakarsak talep varsa arz da ona göre fiyat alır. esneklik dediğimiz olay vardır. yani bir ürünün fiyatını arttırdığınızda o ürünün satışı düşüp de sizi zarara sokmadıkça zam yapabilirsiniz. mevcut talepten görülüyor ki kulüp bu fiyatları çok çok daha yükseğe de alabilirmiş. iktisat bilimi bunu söylüyor. fakat futbol, arma ve tribün gibi duygusal bağları böyle düz yorumlamak ne kadar doğru? mesele bu. sen aşırı pahalı satarsan yine doldurursun stadı; ama ilk hatalı pasta homur homur olunca bunu da normal göreceksin. adama müşteri muamelesi çekersen o da hizmet bekler. iki bağırır oyunu ve skoru beğenmezse elit elit oturur yerine. bunun yolu da stadın belli yerlerini ucuza öğrencilere, gençlere vermek aslında. şimdilik bizde bir denge var. ultraslan kale arkasında stadı iyi harlıyor. ama takımın iyi olduğunu hatırlatmakta da fayda var. yarın biraz sıkıntılı süreç olursa tribünler farklı davranabilir.

    gelelim işkence boyutuna. benim koltuk vip’e dönüştürüldü. kulüp de bana mail attı “almak isterseniz şu fiyat almak istemezseniz size özel bir günde sistem açılacak ve passo üzerinden istediğiniz başka bir koltuk seçebileceksiniz” diye. öyle de oldu. yenileme biter bitmez bize ertesi gün sistem açıldı tüm tribünleri gördük seçtik yeni koltuk. peki bunu neden değişim isteyen taraftara genel sunmuyorsunuz? adamları gecenin köründe seyrantepe’ye hafta ortası topluyorsunuz?

    ve düne gelirsek. bence de bir açıklama yapılmalı. insanların içine kurt düşmesin, yoksa öyle oldu böyle oldu gibi bir durum olduğunu iddia etmiyorum.

    ha unutmadan; (bkz: konsantrasyon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın