resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9526
    iletişimi aşırı zayıf olan başkanımızdır. bu kirli sezonda elimizde harika kozlar varken, verdiği her demeçle ve direksiyonu başka yönlere kırmasıyla rakibe avantaj sağlamakta, elimizi zayıflatmaktadır.

    iletişimi oldukça zayıf olduğu için idari açıdan yaptığı şeyler kimilerince "vasıfsız" bulunuyor. bence bu döneminde bayağı vasıflı bir başkanlık yapmaktadır o ayrı mesele.

    ama hatiplik başka bir mevzu. bu adam kana karışmayı, spor ve kitle iletişimini bilmiyor. bu da kendisiyle alakalı "vasıfsız" algısının oluşmasına neden oluyor. konuştuğu her an elimizi zayıflatacak bir sözü illa oluyor. hiç olmayacak yerde açık bırakıyor ve camiayı kendinden %100 emin olduğu yerlerde bile zor duruma düşürüyor.

    mesela son 1 haftadır tüm kulüpler istifa beklerken biz tff yanlısı gibi duruyoruz saçma bi şekilde. veya urfa'daki maç öncesi ali koç "tüm biletleri satın aldık" dedikten sonra maç çıkışı dursun özbek "gelirler depremzedelere bağışlanacaktı fb tribünleri bomboş" diyebiliyor.

    çıkma baba sen tv'ye. başkası senin adın soyadınla bildiri hazırlasın, iletişimcilerin kontrolünden geçsin, sonra kulüp kanallarından metin olarak yayınlansın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın