• 33
    buradan hepsine seslenmek istediğim taraftar. rica ediyorum yazdıklarımı iyi okuyun. çünkü bunu okuyan her bir ferde iş düşüyor.

    bırakın yönetim uyuma takıma sahip çık işlerini. bırakın yönetim sağ bek sol bek almadı işlerini. bırakın okan hoca şurda yanlış adam oynattıyı. bırakın icardi koşmuyor zaha surat asıyor işlerini. önceliğimiz başka. içeriyle de savaşırız ama şimdi karşı tarafla savaşmanın tam zamanı.

    evet farkındayım. hepimiz görüyoruz. güya dursun başkan'a yalakalık yaparak erden timur'u küstürenleri, onu susturup kendi de susanları. galatasaray'ın hakkını yeterince savunmayanları. içeriyle de savaşmalıyız. çok haklısınız. ancak önce tarihin en zor şampiyonluğunu kazanmamız gerekiyor. iş artık tahammül edilecek noktayı geçti. kadıköyde her hafta puan kaybedecek rakibe olmayan penaltılarla 1 puan 2 puan sürekli hediye ediliyor.

    ankaragücü deplasmanında osayi-hanusek pozisyonunda çalınmayan penaltıyla +2 puan, gümrük maçında samet'in eline gelen topla +3 puan djiku alanya maçında yalan penaltı +1 puan ve kasımpaşa maçı son dakikada ele gelmeyen penaltıyla +2 puan. aklıma bir sayışta gelen 8 haram puan var. arasam daha bulurum. zaten bizim kaybettiğimiz toplam puan bu kadar. evet buna yönetim ses çıkarmıyor, çıkarmalı. ama biz önce bunu değil karşı tarafa ses çıkarmalıyız. orasıyla mücadele etmeliyiz.

    ayetullah falan yönetiyor koca türk futbolunu. saçma sapan twitter hesaplarının görüntülerinden icardi pfdk'ya sevk ediliyor. yalandan, görünmeyen pozisyonda son dakikada penaltı çalıyorlar. bırakın topçularının kart görmesini aleyhlerine faul bile çalınmıyor. bizim maçlarda bize, fener'in maçlarda fenerin rakibi lehine faul bile çalınmıyor nerdeyse. iş mücadele edilecek gibi değil. bu mücadeleyi yönetim daha sıkı vermeli elbette ama ondan daha önemlisi önce biz kenetlenmeliyiz. yıllardır lig izliyorum bu sezon kadar bariz rezaletleri yemin ederim hiç görmedim. yanına yaklaşanı bile görmedim.

    hepinizden rica ediyorum. evet tüm eleştiriler haklı. hepsinde hemfikiriz. ama bugün içeriyi eleştirmeyelim. bugün düşmanla savaşalım. söz veriyorum muvaffak olunca hepsini masaya yatırıp gerekeni yapacağız. her zaman yaptık. yine yapacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın