• 686
    daha önce söylediğim gibi yönetim devre arası kadroyu güçlendirmek yerine boey satışı sonrası yapılamayan doğru hamleler yüzünden downgrade yiyen kadronun elendiği maçtır. takımın artık posası çıktığı için son demlerini bu maçta bıraktı malesef.

    hemen hızlıca 2 konuya değinmek istiyorum maçın bana göre kırılma anı olan 2 tane an var çünkü…

    1- mertens-oliveira değişikliği

    bu değişikliği pek anlamlandıramadım çünkü takımın birebir markaj şemasını bozdu. oyun kurulumunda zorluk yaşadık veya top bizde kalsın hamlesi ise bile işe yaramadı. aksine rakibin topa daha çok sahip olmasına olanak sağladı. çünkü:

    maç önünde beklediğimiz gibi eşleşmeler tam şu şekildeydi: https://gss.gs/v9a.png

    iyi bir maç çıkaran mertens yerine demirbay sağ iç pozisyonuna geçti ve kerem demirbay defansif olarak zaaf yarattı. hatta sol stoper baskısına da gitmedi. rakibin soldan daha rahat oyun kurmasına olanak sağladık.

    2- kaan ayhan kırmızı kartı:

    kaan ayhan kırmızı kartı sonrası acil şekilde demirbay-tete değişikliği gerekiyordu çünkü klasik 4-4-1’e dönülmeliydi. demirbay 2. golden önce rakibe göstermelik baskı yapıp kolay oyun kurulumuna izin verdi ve rakip o kanattan açtığı ortayla golü buldu. belki sarı kartım var düşüncesiyle çok agresif değildi fakat yinede o kadar kolay izin vermemeliydi.

    genel olarak oyuncu performansları zaten çok kötüydü. iyi diyebileceğimiz oyuncu sayısı belki yoktur. umarım bu maç yönetiminden, teknik ekibine, oyuncularına ve bize bir ders olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın