• 133
    2023-24 yazı transferleri sebebiyle pik yapmış olan yüktür. bol keseden maaş+imza parası dağıtırsanız babanız olsa gitmez bu kulüpten. iş bilmezce iş yapanların da, başta futboldan sorumlu yönetici erden timur ve galatasaray başkanı dursun özbek olmak üzere, bir özeleştiri yapmaları gerekiyor ve çözüm üretmeleri gerekiyor.

    sonra ihale bu takımın emekçilerine kalıyor ve kalacak da. her maç sahaya emeğini akıtan topçular taraftarlar tarafından yuhalanıyor. her oyuncu iyi yada kötü performans verebilir. sorun olan bizim düşük maaş verdiğimiz isimlerden kurtarıcı olmalarını beklememiz ve çok para alan adamlara kıymetlimiz çekmemiz. topa vuramayan tete, paramı isterim ziyech, yemek yiyeceğim ndombele, el kol yaparım zaha(katkı veriyor farkındayım ama adama ne para verdiğimiz ortada) gibi isimlere taraftar çatamıyor çünkü bu adamlar yedek/sakat/hazır değil/fazla kilolu.

    böylece ne olmuş oldu: hem maaş yükünü sana katkı vermeyen adamlarla şişirdin, hem de elinde olan ve sana ciddi katkılar sağlamış oyunculara fazla yük bindirdin, bu adamların sürekli kurtarıcı olmalarına kalmış oldun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın