• 5898
    popüler kültürün ve şekilciliğin esiri olmuş yönetimdir. bu sene sınıfta kaldılar maalesef hem de her konuda. eleştirince düşman sayıldığımız için uzun zamandır entry girmiyordum.

    sen daha 1 yıllık yönetimsin, antrenörün 1 senelik, takımın 1 senelik. sadece süper ligde şampiyon oldun diye, gidiyorsun tonla sezon başı kampı yapmayan boşta oyuncuyu transfer ediyosun sonra hocan onları forma sokmak için 6 ay uğraşıyor.

    iyi bir takımın üzerine yıllık 1 milyon tl'ye oynayan seni şampiyon çocuklara diyorsun ki tamam siz iyisiniz ama sizden daha iyilerini getireceğiz. berkan, yunus takımdan bu yüzden kaçıp gidiyor. sonra yüzsüzce berkan'a dön deyip geri çağırıyorsunuz. senin yılda 1-1,5 m euro'ya oynayan mitcolere berkanlara ihtiyacın var. senin 1 ay bodrumda tatil yapan yılda 4 milyon euro vereceğin tete'lere ihtiyacın yok. senin sadece para için oynayan ziyech ihtiyacın yok. o kadar paran da yok zaten. dünyada herkes aptal sen akıllısın tete'yi alacaksın 40 milyon euroya satacaksın. yunus'u oynat sat senin çocuğun sonuçta. tete sağ tarafın 3. alternatiği olmuş antrenörün bile oynatmıyor nerede parlatacaksın bu adamı sakat ziyech yerine bile oynamadı bu çocuk.

    sezonu double-double ile bitirirken kerem'e sen hala yetersizsin yerine ömrü boyunca küme düşme mücadelesi vermiş büyük takımda tutunamamış adamı yılda 6m euro vererek getiriyorsun. neden fenerbahçe almasın diye. epl de herkes aptal abi bizim yönetimimiz akıllı. boşa düşmüş zaha'ya kimsenin vermediği parayı vererek alıyor. neden avrupada iş yapacak, adam bırak avrupayı sivas'ta iş yapamıyor. debouis'i beğenmiyorsun bekte barış alper'e muhtaç kalıyorsun. debois için göksel'le pazarlık yapıyorsun izin ver dönsün diye.

    galatasaray en büyük olduysa sebebi her şeyi ilmek ilmek işleyerek yapmasıdır. derwall'den başlayan süreç terim'e kadar geldi. ve en büyük en başarılı takım olundu. hiçbir yeni kurulan takım 2. yılında avrupa kupası almadı cl şampiyonu olmadı. bu kadar egoyu al maaşını bir gün geciktirince adam sana sakatım ayağım ağrıyor der. türkiye liginden sponsorlardan kaç para kazanıyorun ki takımı yıllık 3-5-7 milyon euro verdiğin adamlarla dolduruyorsun. (kur ortada)

    umarım bonservissiz oyuncunun bedava olmadığını öğrenmişsinizdir. bonservisi 1 kere verirsin ama maaşı her sene veriyorsun. 8 numara konusunda da büyük çuvallayıp son güne kadar beklediniz ve kimsenin istemediği, dünyanın en umursamaz adamını alıp 8 numara diye getirdiniz. hocan senden rashica, vecino istiyor. sen ona tete ndombele alıyorsun. yunus'u berkan'ı elinde tutamıyorsun.

    hakem tff medya vs olaylarına girmiyorum orada da sınıfta kaldık ama önce hatayı kendimizden başlayarak düzeltmeliyiz. daha fazla yazıp düşman sayılmak istemiyorum. sözlerim kişilere değil, yönetim biçimine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın