• 818
    olup olmayacağı belirsiz bir transfer yüzünden bir gece boyunca yönetime istifa naraları atıp ana avrat küfür ederek galatasaray’ın iyiliğini düşünmüş taraftar.

    ben bu meselenin nankörlük olup olmadığını geçtim. bir günde kral ettiğiniz yönetim, eyvallah beyler bizim kalibremiz buymuş deyip istifa etseydi, alternatifiniz kimdi? hani galatasaray’ın iyiliğiydi ya mevzu, florya’da fatih hoca sonrası birliği ve huzuru sağlayan yönetime ve teknik kadroya sallarken hedeflenen neydi?

    ben bu işi anlamıyorum ve haksız buluyorum. bu yangın mevzusu avrupa maçlarından sonra yine başlayacak. niye onu transfer etmedik, niye bunu oynatmadın diye siktiriboktan yorumlar yapılırken kimse bu takımın en son dört sene önce clde oynadığını, orada da resmen rezil olduğumuzu kimse işin içine katmayacak.

    kimse kusura bakmasın, bu galatasaray’ın iyiliği falan değil, linç kültürü, cadı avı. ortaçağda idam izlerken infaz edilen kişinin çektiği acıdan kendisine eğlence çıkaran güruhun modern izdüşümü. onlar da en ufak bir sorun emaresinde sövüp saymayı marifet biliyorlar. buna ben saygı falan duymuyorum kimse kusura bakmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın