• 33643
    şampiyon kadrosunu sağ kanat hariç tamamen korumuş, üstüne zaman zaman aksayan sol beke avrupa'nın çoğu takımında 11 oynayacak angelino'yu çekmiş futbol takımı.

    zaniolo işi biraz show business oldu, şampiyonluğa marjinal katkısı olmadı. şampiyonluk yolunda katkı alıp galatasaray'ın kaybettiği sadece rasihca var. rashica ve zaniolo'ya karşılık zaha ve tete aldı.

    orta sahada tek türk alternatifi berkan iken yanına destek olacak kerem demirbay aldı. yedek forveti gomis'i bakambu ile değiştirdi. gene türk statüsünde elini rahatlatabilecek halil'i aldı üstüne. şimdide hem sağ kanat hem 10 numara alternatifi ziyech'i kadrosuna katmak üzere. hem mertens'den daha fazla katkı alabileceğin bir adam hem de sağ kanat için emniyet sibobu.

    galatasaray isterse geçen sene oynadığı oyunun aynısını aynı oyuncularla güle oynaya oynar. gücünden hiçbir şey kaybetmedi. tete-rasihca kıyası yapılacaksa tete'nin de defansif aksiyonları çok kötü değil. istatistiklere bakabilirsiniz.

    en elzem ve yapılmayan transfer, aynı zamanda takımın tek eksiği 8 numara. onun için de transfer döneminin bitmesine 2 hafta var. iyi bir isim geleceğine inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın