• 33575
    23-24 süper lig sezonunu şampiyon tamamlayacak takım.

    konuya dönersek: kerem aktürkoğlu, barış alper, yunus, berkan, kazım can vb. bunlar bizim canımız... kendilerini çok seviyoruz, değerlerimiz... daha da kariyerlerinde güzel noktalara gelecekler, belki galatasaray formasi ile efsaneleşecekler. fakat,

    burası galatasaray sevgili dostlar... bu takım başarıya endekslidir. ofsaytlanacağım belki ama aslolan galatasaraydır her zaman. dirilse gelse metin oktay forvet oynasa ve imkanimız olsa prime ronaldo nazario'yu alabilecek olsak metin abi'yi yedeğe çeker bu takım. metin abi'nin kendisi de bunu isterdi. burası böyle bir takım. kendi değerleriyle olsun, anadolu'dan getirdiği gençlerle olsun, parası neyse verip aldığı oyuncularla olsun her daim en yüksekte en tepede olmak ister. galatasaray futbol kulübü bunun için kurulmuştur.

    bunu neden yazıyorum? çünkü kimse orada x var, y'ye ne gerek var bir daha demesin diye. haa, kötü oynarsa tabii desin... ama bugün kerem'in yerine dünya paramızı verip zaha aldıysak zaha oynar. yarın başka bir fırsat çıkar neymar ben geliyorum başkanım beni al derse gelir o oynar. zaniolo oyundan çıkıyorsa yedeği 3. ligden gelmis alt yapı eğitimi alamamış, temel futbol bilgisini hala geliştirme seviyesinde olan barış alper girmez, tete girer, rashica girer...

    unutmayalım, bu takımın en kötü zamanlarında bile forvet rotasyonu hakan şükür, necati ateş, ümit karan, hasan kabze'ydi..

    elde varsa imkan camia olarak her zaman daha iyisini almalıyız, yapmalıyız, elimizdekinin de kıymetini bilip geliştirmeli ve değerlendirmeliyiz. bu sadece futbolcu için değil teknik ekip ve yönetim için de böyledir.

    haa, bir de şu var, tüm bunlara da sadece 1 maç ile, bazen sadece 15 dakika görülen futbolcularla da varılmaz. ince çizgiye de dikkat etmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın