• 33574
    haftalık fantezi saatimize hoş geldiniz.

    https://www.buildlineup.com/...33bc2ed4ef08b0e3edfb

    zalgiris ve kayseri maçlarından sonra bugün (bkz: 13 ağustos 2023 sivasspor samsunspor maçı)nı izledikten sonra sivassporun bile anlık olarak bizim takımdan daha iyi oyun kurduğunu belirtmeliyim. kapanan takımlara karşı gerçekten çok zorlanıyoruz ve oyun kurulumunda sergio çok yavaş, berkan sıfır oyun görüşü, tek ayaklı olması ile hem takıma hem taraftara muhtemelen hem de hocaya azap çektiriyor.(muhtemelen dememin sebebi kayseri maçında bile isteye berkanın oyun kurması, resmen sergio da oyuna girdikten sonra kerem de markaj altında değilken bile oyun kurulumunda berkana döndüler tekrar tekrar.)

    e bizim takımın ihtiyacı 6-8 numarada nedir ?
    -hız hızlanma, top kapma ya da rakibi bozma, zaman zaman dribling, pas kalitesi, oyun görüşü.

    mertensi zaten biz bir senedir sütçü beygiri gibi kullanmıyor muyuz ? verilen görevi de çok iyi yapıyor. haftalarca oyun tarzından ötürü topa vuracak gücü kalmıyor diye eleştirildi bu adam. ama ne zaman on birde olmasa, takımın iqsu yerlere düşüyor. abartmak gibi olmasın ama beynimiz mertens.

    madem defansif yükleri yüzünden ofansif özelliklerini kullanamayacak seviyeye geliyor, o zaman registaya çekelim, oyun içi torreira ile 6-8 değişerek oynasınlar.
    defansif olarak sergio, akıl ve teknik olarak berkandan üstün olduğuna eminiz.

    on numaradan defansif oyun kurucuya evrilen birçok isim var. ki mertens bizdeyken hücumda olsa bile bulunduğu pozisyondaki defansif katkılarıyla ön plana çıktı.

    tabi 433e dönmek demek, iki keremden birini 8e koymak demek. benim şahsi görüşüm de zaten maç içinde çokça oralarda top alıp oyun kuran, driblingle oyunu açan aktürkoğlundan yana olur. zaten aşina olduğu bir bölge, geçen sene defansif görevleri bakımından da kendini çok geliştirdi, sırıtacağını sanmıyorum. aksine çok daha rahat top alıp oyunu yönlendirebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın