• 33559
    (bkz: 12 ağustos 2023 kayserispor galatasaray maçı) özelinde ve önceki maçlarda da bakıldığında daha akort tutmamış müzik aleti tadı veren takımımız.

    ilgili maçta oliviera ile beraber barış alper yılmaz çıkmalıyken yanlış değişiklikler yapıldı. torreira olmadığında bağlantılar kopuk kopuk oluyor. berkan işçi, inceci değil. oliviera inceci tam işçi değil, orta sahası kalabalık kapanan takımlarda yeterli orta alan dominasyonu oluşmuyor.

    bu dominasyonu torreira'nın x2'lik enerjisi kapatıyordu. ön taraftaki değerli ayaklarla yeterli oyun kurgusu oluşmuyor. gol geldiğinde ancak tam etkin olabiliyoruz, rakibin gardı biraz düşse yetiyor.

    ama sıkışan oyunlarda barış alper, berkan, gününde olmayan kerem oldu mu takım tıkanıyor.
    mertens'i geriye çekmek gerekiyor pas dağıtımı için, bu sefer ileride barış alper'in dengesiz pas denemeleri, kerem'in bazen süper bazen gününde olmayan yaratıcılığına kalıyoruz.

    zaha gibi bir delici alındığına göre zaha + icardi + kerem şeklinde bir 11 inşa edilmesi gerekiyor. barış alper , berkan (kazımcan kanat olabilir yerine) hamle için tutulabilir.
    barış alper gerçekten yıkıp geçiyor ama arif erdem gibi son hamleyi beceremeyince tüm emek boşa gidiyor.

    daha takım ve rolleri oturmadı. oturacak ama ligde ucuz puan kayıplarını en az seviyede tutmalı ritim bulana kadar. fiziken hazır olmayan icardi bile 2 gol yazabilirdi geçen lig maçında.

    sonuçta oturacak ve çok daha iyi hale gelecektir.
    96-2000 dominasyonu kurulduğunda devre arası veya hemen devre arası sonrası liderliği almıştık.
    96-97 sezonu yarısından sonra lider, gene 97-98'de el değiştiren liderlikler sonrası zirveye oturan bir galatasaray vardı.
    sonrası takım oturdu ve ilerledik.
    bu salı günkü maç ile beraber hareketlenmeye başlarız
App Store'dan indirin Google Play'den alın