• 33553
    çok endişelenmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

    ilk haftalarda puan kaybetme lüksü var. tek sıkıntı sezonu erken açmamıza rağmen daha hazır bir takım görüntüsü çizmemiz gerekiyordu. tabi bunda en büyük etken ilk 11'in çimentosu olan torreira'nın sakatlığı. bir de oliveira'nın bir sezonda prime selçuk inan'dan emeklilikten önceki son senesini oynayan selçuk inan'a evrilmesi.

    sanıyorum haftaya trabzonspor maçı ile torreira sahaya döner. takım performansını %50 yukarı çekecektir sahadaki varlığı.

    orta sahada kerem'i beğendim. çok pas hatası yapması sorun değil. bence henüz yüklemelerden dolayı kaslar yorgun. istediği gibi söz geçiremiyor olabilir. ancak oldukça hareketli ve top almada maharetli. dikine oyun anlayışı belhanda'yla hafif benzer esintiler sunuyor.

    as oyuncuların takıma monte olmasıyla oyun kalitemiz artacaktır. form durumumuz yükseldikçe de takım kalite farkını açık şekilde hissettirmeye başlar. fakat o 8 ve 6 numara transferlerinin ne kadar önemli olduğu bir kere daha görüldü. torreira olmadığında takım çok aksıyor. açıkçası ben kerem'i genelde mertens yerine düşünüyorum. dolayısıyla erden timur da en büyük parayı 8 numara transferi için ayırdıklarını söylemişti, bu oyuncunun da alınması galatasaray'ı iyice derli toplu bir havaya sokacaktır.

    12 ağustos 2023 kayserispor galatasaray maçı'nda beni oyundan çok endişelendiren şey okan buruk'un basın toplantısında oyunculara ayar vermesiydi. bu tarz bir tavrını geçen sezon hiç görmemiştik. acaba yolunda gitmeyen bir şeyler mi var içeride diye düşünmeden edemedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın