resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1733
    birçok futbolcunun galatasaray'ı tercih etmesinin en önemli faktörlerindendir.

    evet, galatasaray ismi büyüktür ama futbolcuları sadece bununla ikna etmen çok zordur. kimisi türkiye'ye gelmek istemez, kimisi fazla ücret ister, kimisi başka bir şey yapar...
    erden timur ise artık proje mi konuşuyor ne yapıyor bilmiyorum ama resmen bütün futbolcuları kendine aşık edip getiriyor ülkeye. mesela icardi her röportajında erden timur'dan bahsediyor. mata sürekli erden timur'la olan dostluğunu anlatıyor. torreira fırsat buldukça teşekkür ediyor. mertens desen zaten her fırsatta şakalaşıyor. yeni transferimiz angelino bile ilk röportajında erden timur'u öve öve bitiremedi.

    işte bu şeyler, sadece yöneticilik kavramıyla açıklanamaz. sıcakkanlı davranmanın, karşındaki insana güven vermenin; kısacası çok iyi bir insan olmakla alakalı şeylerdir. bu yüzden yöneticiliğinden önce, böylesine iyi bir insanla karşılaştığımız için gerçekten çok şanslıyız.

    bu arada yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. sözleri ise senettir. icardi, torreira, zaniolo, angelino gibi oyuncuları almışsa, bu kalitede nice transferler yapmaya devam edecektir. avrupa'da kupa kaldırmayı mı hedefliyoruz dedi? bunu başarana kadar vazgeçmeyecektir.

    arkana yaslan ve sadece seyret.

    edit: bunları yazdıktan 16-17 saat sonra, zaha'yı aldı adam ya. hem de yıllarca konuşulacak bir şekilde. erden timur gibi muhteşem birine sahip olduğumuz çok şanslıyız çoooookk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın