• 9345
    galatasaray'da bir şey %99 veya daha düşük oranda iyi giderse muhakkak bir şekilde dönüp dolaşıp suçlu ilan edilen kesim.

    çok yazıp çok anlatmaya çalıştım düşüncelerimi; yazdıklarımın bazıları subjektif görüşlerimdi ama çoğunlukla profesyonel futbolun ontolojisine dair objektif gerçekleri belirttim. "taraftar yoksa profesyonel futbol olamaz, profesyonel futbolun en önemli paydaşı taraftardır" dedim, "galatasaray taraftarı din/dil/ırk/vatandaşlık/siyasi görüş ile sınıflandırılamayacak olan 30+ milyon benzemezden oluşuyor, genellenemez" dedim, "sevinmek için sevmemek yerel kulüplere mahsustur, galatasaray statüsündeki takımların taraftarı başarı istedikleri için taraftar olurlar" dedim. bunları artık daha fazla anlatasım yok gerçekten. bunları anlamakla bir sorunu olmayan insanlar ben söylemeden de anlarlar, benim yazmamla anlamazlar, benim yazmam en fazla hatırlatmak olur.

    bunları anlamak istemeyen insanlarsa bir şekilde dönüp dolaşıp ihaleyi taraftara bırakmayı tercih ediyorlar. bu zihniyete bütün michael'lar gelse bir şey yapamaz. çünkü bizde iyi olanın kredisini kişiye yazıp, kötü olanın sorumluluğunu isimsiz topluluklara bırakmak huy olmuş. taraftarın adı yok çünkü. at suçu gitsin.

    konu ne bilmiyorum ama suçlu olan insanlar. hep onlar yüzünden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın