• 9343
    rakibi dzeko, tadic gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdiği için zayıf kaldığını düşüp yangın çıkaran taraftar topluluğu.

    arkadaşlar kendinize gelin, takımımızda icardi, zaniolo, torreira, angelino, mertens gibi üst düzey isimler var. fener taraftarına dzeko ve tadic yerine icardi ve zaniolo'yu istermesiniz diye sorsalar istisnasız hepsi ister.

    kadro kalitesi olarak hala açık ara farkla ligin en kaliteli takımıyız. kadromuzu koruduk, üstüne çok üst düzey bir sol bek aldık. ayrılması beklenen boey ve nelsson da kaldı gibi. boey bence kesin kalacak, giderse nelsson gider, yerine alınacak adam da hazırdır.

    tek tek her bölgeye bakın, açık ara farkla öndeyiz. çok iyi bir teknik ekibimiz ve idari kadromuz da var, yönetim-futbolcu-taraftar sinerjisi tarihin en iyilerinden. korkacak hiç bir şeyimiz yok.

    ligi eze eze alacağız, bu sefer son haftalara kalmayacak. artık yüzümüzü batıya dönüyoruz. oradan da temennim ilk iki torbadan çok üst düzey takımlar çekmemiz. kura şansıyla gruptan çıkabilir, belki de çeyrek final görebiliriz ancak uefa avrupa ligi'ne gidersek kupayı tekrar getirme şansımız var. o kaliteli takımlarla dişe diş mücadele verip 3. olup avrupa ligine gidersek mükemmel olur. orada da çok üst düzey takımlar gelmezse kupa neden olmasın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın