• 705
    işin icinde para varsa, ne yazik ki insanin oldugu her yerde bir çapanoğlu bulunabilir.

    şöyle ki, yayin gelirleri dagitilirken haliyle bu sampiyonluk sayilarina göre de oransal bir dagitim soz konusu.

    fenerbahcenin 19 şampiyonlugunun katsayisi ile 28 sampiyonlugunun katsayısı haliyle bir olmayacak. yani eger fenerbahcenin sampiyonluk sayisi 28 olarak dagitimlar yapilirsa, bu sefer bu sampiyonluk payinda galatasaray'dan daha cok para alacak. oturup bu safsata icin hesaplama yapmayacagim cunku daha kiymetli şeylerle doldurabilirim o zamani.

    --- paralel evren senaryosu ---

    ancak arada diyelim ki 2 milyon dolarlık bir fark olsun.

    komisyon olusturuldu diyelim. bu komisyonda kac kisi var? yine salliyorum 5 kisi.

    fenerbahçe'nin ilgili yoneticileri gitse dese ki, yahu birader bak biz su anda su kadar aliyoruz. ama bu tescillenirse su kadar alacagiz. aradaki fark şu, gelin siz bunu onaylayin, tertemiz tescilleyin, biz de aradaki farkin %10'unu 5'e bolunecek sekilde 10 yil boyunca size aktaralim.

    --- paralel evren senaryosu ---

    simdi bu senaryo kulliyen, kat'iyyen, zinhar olmaz, bu topraklarda bu tur senaryolar gerceklesmez diyen varsa beri gelsin, beraber karsilikli açıp birbirimize gulelim.

    lafin ozu, adamlar ince ince, isita isita bu isi kabul ettirmeye kararlilar.

    ha, yillardir 4. yildizi yukleniyor diye bekleyen fenerbahce, ne acayip bir tesadüf ki, fetö denen soytarılarin 17-25 aralik sonrasi foyasi ortaya ciktiktan sonra bir daha sampiyonluk yuzu gorememesine ragmen birakin 4 yildizi, 5. yildizi takiyoruz diye hedef saptiriyorlar.

    olay yildiz falan degil beyler, olay galatasaray'in profesyonel liglerdeki sampiyonluklara gorulen paydan para koparmak.

    hani yonetimden, genel kuruldan birileri varsa bu başlığı okuyan, lutfen bu acidan bakarak yol alsinlar. degilse yildiz falan hikaye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın