• 33080
    kadrosundan oyuncu kaybetmediği takdirde hiç fena kadrosu olmayan takımımızdır. tabi seviyeyi yükseltmek için 11'e transferler yapılabilir. kazımcan, sergio ve mertens'i rotasyona sokacak çok kaliteli oyunculara ve 2 tane yedek forvet takviyesine kimse hayır demez hatta gereklidir de. yani 3 tane as, 2 tane de yedek transferiyle bence yeterli bir takım kurulur.

    tabi bu söylemlerimi dayandırdığım nokta alternatif oyuncularımız olarak, kiralıktan dönenleri ve altyapıdan çıkanları kullanırız diye düşünmem. taylan, morutan, cicaldau, hamza, metehan, ali turap kadromuzdaki oyunculara alternatif olarak oynayabilecek oyuncular. bir tek kaleden emin değilim. özellikle bu yıl kiralıkta olan oyuncuları hem taraftar hem sosyal medya hem de yorumcular tü kaka ilan etti ancak hepsi belli kalitesi olan oyuncular. hepsi aynı anda sahada olmaz ama atıyorum gerektiğinde sergio yerine taylan, hamza, cicaldau ve rashica, mertens yerine morutan oynar yani. takım kalitesi öyle bir oyuncu değişimiyle tepetaklak olmaz.

    artık elimizdekileri değerlendirip takımla birlikte onların da seviye atlamasını sağlamalıyız. gerektiğinde akademi oyuncularını sahaya sürmeyi öğrenmeliyiz. nasıl berkan'ı, barış alper'i kazandıysak diğerlerine de değer katmalıyız. sadece transfer yaparak bir yere varamayız. bence avrupa'da başarı da çok uzak olmayacak bu şekilde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın