• 637
    bugün kötülük oluşumu çakma 5 yıldızlı formalarını tanıttı. maalesef mustafa cengiz yönetimi döneminde bu yalana gerekli tepkiyi koyamadık. bunların metin sipahioglu adlı yöneticileri bu yalanı millete inandırmak için kanal kanal gezdi. neredeyse flash tv’ye bile çıkacaktı herif. o zamanlar sessiz kalarak sadece uzaktan izledik, kendi aramızda dalga geçtik. yönetim de resmî bir şekilde buna karşı koyamadı. en azından kulüpten bir yöneticiye bu konu hakkında görev verilip, detaylıca gerçekleri millete ve kamuoyuna güçlü bir şekilde anlatarak bu yalanın kamuoyu tarafından sindirilmesinin önüne geçilebilirdi. türkiye’de haklı olan değil, sesi çok çıkan istediğini alıyor.

    bu ülkede medya yoluyla olaylar istenildiği gibi yalan, yanlış, montaj vb. şekilde kullanılıyor. artık huy haline geldi bunlar. siyasette bile istenildiği gibi insanları medya yoluyla kandırmak çok kolay. ülkedeki insan yapısı da belli bir kesim hariç sorgulama kabiliyetinden yoksun olduğu için isteyen taraf istediğini elde edebiliyor.

    olması gereken zamanda gerekli tepkiyi koysaydık bugün federasyon da bu yalana yaptırım uygulamak durumunda kalırdı. kulübün bu konu hakkında ciddi bir aksiyon alması gerekiyor. öyle hafife alınıp, gülüp geçilecek bir konu değil bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın