• 162
    sonra modern tıbbın pardon futbolun kendisine çözüm bulamadığını fark etti. teklifi kabul etti. pılıyı pırtıyı toplayıp teyzeye gittiler. evin girişinde '' a friend in need is a friend indeed '' yazıyordu. sabri şaşırdı. arda' ya top kaybı sonrası bakışını attı ama geri geri koşmadı zira alan sıkıntısı vardı. arda sabri' ye '' teyze a friend in need is a friend indeed '' deyince '' my japanese is better diyeceksin '' dedi. sabri anlam veremedi ama başka şansı yoktu. artık dinlediği müzik konseptini değiştirmesi gerekiyordu zira teyze sıkı placebo hayranıydı. ayrıca bu da bir şifreydi. ama hagi ve arda buraya geleli birşeyler değişmişti. arda sonradan oraya giden futbolculardan öğrenmese sabri' nin işi yaştı. neyse sohbete geçildi. son gelindiğinden beri teyzenin kızı büyümüştü. kahveleri getirirken arda ile göz göze geldiler. sabri hagi ve teyzenin karşısında terleye dursun arda buradan ekmeğini çıkarmak üzereydi.

    teyze durdu ve bir kehanette bulundu :

    2008' de galatasaray' a dünyada en güneyden sarışın yakışıklı bir futbolcu gelecek
    adında çift r, e ve l bulunacak
    otoimmün siroz diyecekler ona ama
    hatırım için placebo' dan onun adıyla daddycool çalarsanız golleri sıralayacak dedi. ( şarkının aslı boney m kaynaklıdır ama medyum teyze bu. hikayede bile hatrı kırılmaz. )

    sabri' ye gereken yardımı yaptıktan sonra kapıya doğru giderken '' vazoyu düşürme '' dedi. sabri daha hangi vazo diye soramadan vazoyu kırdı. hagi kırık vazonun büyük kısmı içinde bir miktar para bırakırken vazo kırıklarını toplayan kızla kesişen arda' yı ve yaptığı yaramazlıktan dolayı mahçup sabri' yi alıp florya' nın yolunu tuttu.

App Store'dan indirin Google Play'den alın