• 33022
    2020-21 sezonunda averajla şampiyonluğu kaybedince ''eyvah winnerlık gitti. bize de artık bir travma oldu. bundan sonra tepe taklak gideriz'' fikri ciddi boyutta oluştu. rakipler de bunu harladı burak elmas yönetimindeki başarısızlıklar da tüy dikti. fakat geldiğimiz noktada o sezonla araya 1 sezon girdikten sonra travmanın tillahını ligdeki tüm rakipleri tekme tokat yenerek hepsine yaşattı. ligin galibiyet rekorunu kıra kıra bitirdik. 2,4 küsür ortalamayla.

    aslında aynı senaryo bir önceki on yılın başında da yaşandı. 2010-11 senesinde açık konuşalım nal toplayan, anadolu'da bile ''kümede kal galatasaray'' diye karşılanan galatasaray ertesi sene ligde vurdu yetmedi süper final'i de şampiyon bitirdi. o sezon da gol yememe konusunda bir rekorumuz vardı. adamları melo gibi bir insanımsı pitbull ile sınadık hala hatırladıkça moralleri bozuluyor.

    dünya markası derwall'in ''galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır'' sözü bir deyiş değil tespittir. bunu en önce taraftarın sindirmesi lazım. iyi günde kötü günde tek gerçek var; bu ülkede galatasaray sonunda ka-za-nır. rakiplerin sindirmesi gereken de şu; galatasaray düşmüş göründüğünde ne kadar fazla dalga geçmeye çalışırsanız kükremenin ve pençenin acısı da o kadar ağırlaşır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın