• 33009
    muslera- boey-nelsson-abdulkerim- torreira-kerem-zaniolo yedilisini korursak, bir fişek sol bek, bir icardi bir canavar orta saha bir de sağ kanat (rashica kalırsa ne ala) transfer edebilirsek ligi zaten donunda sallayacak ama avrupa'da da ciddi başarı kovalayacak bir takım haline geliriz. kazimcan çok genç, lig için yeterli olsa da avrupa'da ciddi sıkıntı yaşayabiliriz tecrübesizliğinden dolayı. oliviera lig için idare eder ama yine avrupa için bizi sıkıntıya sokar. konuşulan tielemans ismi çok zor tabi ama olursa muazzam olur.

    hepimiz boey-nelsson satışının kesin olduğunu düşünüyoruz ama bir sezon iyi oynayan her oyuncuyu satarsak yerini doldurmak çok çok zor olur. futbol sadece yetenek değil, takım uyumu, ülke uyumu, şehir uyumu da çok önemli. satilirlarsa yerlerine gelen oyuncuların ne yapacağı belirsiz.

    nasıl bütçe yaratacağız sorusu elbette sıkıntılı bir durum ancak yurt dışında kiralık forma giyen oyuncularımız var. 10-12 civarı bir beklentimiz olmalı bu oyunculardan. tabi mostafa satılmayıp icardi yedeği olarak düşünülebilir bilemiyorum. ayrıca tielemans alternatifi gerçekleşirse bonservis değil de çok daha cüzi bir imza parası verilecek. sözleşmesi biten sol bekler var, denenebilir. bonservis bedeli harcanacak oyuncular olarak sadece icardi ve rashica görünüyor şu anda. tabi benim bu yazdığım tablo eksiksiz denebilecek bir takım için geçerli. ortada mertens sağda zaniolo şeklinde düşünebilir yöneticiler, ya da oliviera'nin orayi idare edeceğini dusunebilirler bilemiyorum.

    bu saydığım oyuncular elde tutulur ve saydığım bölgelere iyi transferler gelebilirse ve bunu kamptan önce gerceklestirebilirsek fena bir sezon bizi bekliyor demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın