• 548
    bir süredir kafamda olmasından korktuğum bir senaryoyu dile getireceğim.

    bu yıl şampiyon olmamızın önünde engel olmaya çalışan bir hakem grubu vardu, sebebini bilmiyorum, ancak objektif bir insan olarak bile bunu net görebiliyorsunuz. sivas maçı dışında bizim lehimize olan ve açıklaması olmayan hata hiç olmadı. ancak aleyhimize olan ve bize puan kaybettirmeye sebep olabilecek 10'u geçik hatayı bi çrıpıda hepimiz sayarız, neyse konu bu değil.

    konu, fenerin dünkü maç* ile muhtemelen yarıştan kopmasıyla (hakemlerin feneri kolay kolay yarışa döndüremeyeceği bir ortama girilince önümüzdeki maçlarda) artık hakemlerin "lehimize" hata yapmaya başlaması ve şampiyonluğu kirletmeye, negatif kamuoyu yaratma algısına girileceğini düşünüyor ve bundan çekiniyorum.

    en büyük görev tabi ki galatasaray yönetiminin buna müsade etmemesi ancak karşımızda gerçekten kötü niyetli insanlar var. zaten kolay kazandığımız/kazanacağımız maçlarda lehimize bilerek ypaıladan bariz hatalar, negatif algı yaratmak için kullanılabilir. hepimiz işinde gücünde insanlarız ancak bu durum yaşanırsa hepimizin bu algıyı yıkmak için çaba sarf etmesi gerekecek, böyle saçma bi korku içindeyim.

    futbolu futbol gibi sevip izleyerek keyif alamaz hale getiren herkesin tek tek ölmüşlerini anıyorum gerçekten. takm şampiyonluğa koşuyor, benim kafada "şampiyonluğu kirletecek bunlar kesin" gerginliği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın