• 542
    hep görürdük ancak bu sene gözlere soka soka, alenen fenerbahçe tarafından sindirilmişlerdir.
    düşünün x bir maçta fenerbahçe aleyhine apaçık bir pozisyon oluyor, orta hakem "bana ne ya, bir sıkıntı varsa var'daki arkadaş uyarır beni" düşüncesiyle görmezlikten geliyor, derken var'daki dayılar da aynı mantıkla "bize ne ya, sıkıntı olsa orta hakem görürdü zaten" mantığıyla 3 maymunu oynuyor.
    örnek: kasımpaşa maçında sonuca etki etmese de fenerbahçe'nin öncesinde kabak gibi faul olan 5. golü (... ve bunun gibi daha nice örnekler)
    (bkz: 29 ocak 2023 fenerbahçe kasımpaşa maçı)

    ama ne hikmetse olan, bir ofsayt hatası yapan erkan özdamar ve özgüç türkalp'e oluyor. üstelik aynı maçta kabak gibi penaltımızın atlandığı nelsson pozisyonu gündeme dahi gelmeden.
    (bkz: 29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçı)

    acı olan şu ki, öte tarafta puanlarımızı gasp eden veya gasp etmeye yeltenip başarılı olamayan ali palabıyıklar, yaşar kemaller, arda brotherslar, ali şansalanlar, halil umutlar, mete kalkavanlar..... vb. gibi daha niceleri sahada, alper ulusoylar, hakan ceylanlar, mustafa öğretmenoğlular da var'da olmak üzere hala daha paşşşalar gibi, aslannnlar gibi maç almaya, bu işten para kazanmaya (hem hatırı sayılır meblağlarda), çoluk çocuklarının kursaklarından bu paraları geçirmeye devam ediyorlar.

    bu yapıyı alt etmek çok ama çok zor.
    tek şansımız var; o da oyunumuzun her daim çok güçlü olması gerektiği.
    zira, en ufak sendelememizde, zorlanmamızda olacakları tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok...
    (bkz: süper lig 2022-2023 sezonu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın