• 8997
    çok çabuk morali bozulan taraftar. başarıya çok alışkınız ve de bazı başarısızlıklar bizi zamanında biraz derinden üzdü, kabul. bu nedenlerden dolayı da diğer taraftarlardan daha olgunuz. örneğin beşiktaş taraftarı bir şampiyonluğu aylarca konuşurken biz bir iki gün konuşur sonrasında avrupada ne yaparız, bir sonraki sezon nasıl olur onu düşünmeye başlarız.

    fakat bu kadar çabuk moralimizin bozulması biraz kötü bir özellik. bakıyoruz fenerbahçe'ye evinde 3 atmışız, beşiktaş'a karşı içerde net oyunla rahat kazanmışız. yine de adamlar her şeye rağmen umutlu yaklaşabiliyorlar, biz de varız falan diyorlar, daha bir şey bitmedi diyorlar. bizse, icardi maç sonu niye erkenden soyunma odasına gitti diye dert tasa sahibi oluyoruz. bir bakıyorum 4 attığımız maçtan* sonra bile hafif bir mutsuzluk çöküyor taraftara.

    bu sezon şampiyonluğu istiyoruz, şu ana kadar olan bölümde de hakediyoruz. lütfen ama lütfen morallerinizi bu kadar çabuk bozmayın, inanın, güvenin takıma ve destekleyin. bu sene bu takım şampiyon olacak, inan edin!*
App Store'dan indirin Google Play'den alın