• 8991
    artık sırrı gibi olmak zorundadır. kolpaçino'da bir replik var ya, ekrem abi öldükten sonra ekip ne yapacağını kara kara düşünürken sabri abi şöyle söylüyor: "o sırrı var ya o sırrı, bizi 2 yıl g*tümüzün üstüne oturtmaz." işte tribündeki galatasaray taraftarının artık sırrı gibi olması gerekiyor. gelecek olan hakemler ve rakipler asla rahat olmamalı.

    8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçı sonrası fenerbahçeli birçok yorumcu "artık kadıköy'de tribünler eskisi gibi değil" diye ağlıyordu. evet takımları onları itemedi ama galatasaray'ın üst üste verilmeyen gollerinden sonra sus pus olmaları da normal değildi.

    bize düşen hiçbir an moral bozmamak ve takımın hep yanında olmak. bu takıma bunu yapamıyorsak hiçbir takıma yapamayız. bir önceki hafta örneğin ankaragücü'nden gol yesek de taraftar sinmedi. takım da sinmedi. çok güçlü ve gürültülü olmalıyız. takımla beraber barbarlaşmalıyız. hayvan gibi çökmeliyiz sahaya. dedeler gibi nostalji yapıp "nerede o eski tribünler, cart curt" demek yerine yeniden bunu sağlamak da bir seçenek. kolay olanı herkes seçer. iş zor olanı başarmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın