• 271
    hocanın yanı sıra hocayla alakalı kim var kim yok florya'dan ayağının kesilerek sonlandırılmasıyla burak elmas döneminin nadir olumlu icraatlarından olan dönem. 2022-2023 sezonu başı itibarı ile hocanın yancılarından necati ateş "galatasaray yorumcusu" sıfatıyla çıktığı televizyonda mevcut teknik direktör okan buruk'un altını oymak için uğraşıp duruyor. eray sözen yeni youtube kanalı açmış ve kanalı parlatmak için yaptığı prodüksiyon arda turan'ın demagoji dolu veda videosu olmuş. hoca desen netflix'te belgeseli bu hafta yayına giriyor ama daha bir dakikası ancak kamuya açılmış olan bu belgeselle ilgili ortalık yıkılıp duruyor.

    ve ne tesadüf ki, bunların hepsi camianın az biraz bir sinerji yakalayıp havaya girdiği bugünlerde oluyor...

    fatih hocanın teknik direktörlük dönemi, galatasaray tarihinin önemli bir kısmını oluşturuyor artık. 25-30 senede 15 şampiyonluk gördüğümüz, arada avrupa kupasına uzandığımız bir dönem yaşanmadığı sürece hocanın yerini kimsenin alması goygoy konusu bile olamaz. ama küçük hesaplar içindeki "yancı"larının, hocanın zerre ihtiyacı olmayan bu hesaplardan bir an önce vazgeçmesi gerekiyor.

    yoksa 3-5 senelerini kurtaracaklar diye galatasaray tarihinin yarısını oluşturmuş adamın ömrünün son günleri böyle itibar suikastları ve saçma sapan kavgalarla geçip gidecek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın