resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 7823
    son yıllarda galatasarayın başına gelmiş en kötü şeylerden biri olan şahıs. kendisini destekleyen, başkan olmasını olumlu bulan, kurtarıcı görenlerin akli melekelerinin 4 sene önce oturması gerekiyor zira öncesinde olanlar, yaşanışanlar bbaşka türlü yok sayılamaz. bu adam koskoca camiayı bitirme projesiydi, kulübün malını mülkünü peşkeş çekti, ceza aldırdı, yaşanmayacak rezillikler yaşattı. mustafa cengiz gibi bir babayiğit çıkmasa, onun önderliğinde fikri hür vicdanı hür gerçek galatasaraylılar birlik olmasa çok daha büyük rezillikler yaşanacaktı. yahu her şeyi geçtim şu adamı desteklemek merhum mustafa cengiz başkanın kemiklerini sızlatır, ruhuna saygısızlık olur.

    bakın bu takım çok zor zamanlar geçirdi, bir sürü kötü durum yaşadı. bu sene rezalet bir sezon geçirdi madara olmadığımız konu kalmadı. daha önce de çok oldu ne ilk ne son. en kötü günde dahi umudumu hiç yitirmedim hep güzel hayaller kurdum, maça gittim forma aldım, asla kopmadım takımımdan. kendisinin başkan olmaması için elimden ne geliyorsa yapacağım bir taraftar olarak ama olur da başkan olursa hayatımda ilk kez takımımdan kendimi uzak tutmaya çalışacağım. zira bu adamın başkan olması tüm değerlere hakarettir.

    sözlük yöneticilerinden ve ağır toplarındandan da isteğim var, siz o zamanları iyi biliyorsunuz yaşadınız. hepinizin görüşü yazdıkları da ortada. lütfen bu adamın başkanlığına tepkiyi ilk bu platform ortaya koysun. başlık sabitleyelim, karşı kampanya yürütelim bir şey yapalım. sizlerden ricamdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın