resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31781
    2021-2022 futbol sezonu transferleri için can-ı gönülden kutladığım ve aynen bu şekilde devam etmesini dilediğim hocamız.

    sanıyorum bizim taraftar halen takımı transferlerin şampiyon yapmadığını anlamadı. öyle olsa ali koç üç yıldır şampiyondu. biz falcao'lu ilk sene şampiyonduk. hatırlayın o kadroyu kimler vardı.

    biz yeni yapılanmaya giden bir takımız. bu transfer fetişi taraftarla nasıl olacak bilmiyorum ama doğru yoldayız. yol dikenli olacak belli. başarılı olmayı herkes ister ve zaten yaptığımız bu transferlerle şampiyon olursak önümüz alabildiğine açık. ha ben şampiyonluk çok beklemiyorum. tabi ki isterim. ancak benim için bu sezon oynayacağımız oyun çok önemli. artık bir sistem oturtmalı ve ona göre devam etmeliyiz. transfer yapılacaksa da o sisteme uygun olmalı her şey. başarı uzun vadede zaten gelecektir.

    rakiplerin yaptığı transferler vs. kulübümüze kızmamızı veya sırt çevirmemizi gerektirmez. arma sevdası tam da budur. iyi günde herkes sever, destekler takımını. mühim olan kötü gün taraftarlığıdır. kaldı ki biz şu an çok iyi durumdayız. karalar bağlayacak bir durum yok. hocaya ve takıma tam destek şart. maalesef rakipler saha içinde değil sadece. bu nedenle birlik ve beraberlik içinde bu genç ve heyecan verici takımın yanında olalım.

    ben yönetime, hocaya ve takıma sonsuz güveniyorum. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın