resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31776
    takımı şampiyonlar ligi'ndeki koşu mesafesi ortalamasında sonuncu olur.

    sonuç; nadir birkaç kişi hariç kendisini çok sevenler bile hocayı bu durumdan dolayı ciddi şekilde eleştirir.

    takımı geçtiğimiz sezonun açık ara en çok net gol pozisyonuna giren takım olur ve bu sezonun ilk 3 haftasında da bu istatistiğini sürdürür.

    sonuç; istatistikler bir anda mini eteğe benzemeye başlar...

    hoca acayip bir adam. şu an kullandığımız mantık sistemini varlığıyla eğip bükebiliyor;

    mesela transfer yaptırmaktan zerre anlamaz ancak yaptırdığı transferlerle oluşturduğu kadrolar tarihimizin en iyi kadrolarıdır. haliyle beklentiler buna göre ayarlanır.

    mesela çalıştığı kadrolar kendisinin gittiği ana kadar tarihimizin en iyi kadrolarıdır ancak kendisi gittiği andan itibaren enkaz bırakmış olur.

    mesela aynı sezon içinde iç sahada skorun 2 kere 2-0 lehimize durumdan 2-2'ye gelmesinin yaptığı değişiklikler sebebiyle müsebbibidir ama aynı zamanda yine 2-0 öne geçtiğimiz maçın bitimine henüz 20 dakika kala tamamen haksız bir sarı kartla cezalı duruma düşen oyuncumuzun bu kartı görmesinin de müsebbibidir.

    mesela risk aldığımız için 1 puandan da olduğumuz maçların müsebbibidir ancak bizden çok üstün olduğu iddia edilen takımı sahadan sildiğimiz maçta risk alıp 4. gole gitmememizin de müsebbibidir.

    mesela takıma transfer olduktan sonra performansında ve fizik kalitesinde düşüş görülen futbolcuların müsebbibi kendi antrenman sistemidir ancak takıma transfer olduktan sonra performansında ve fizik kalitesinde yükseliş görülen futbolcuların müsebbibi kendi antrenman sistemi değildir.

    hocanın bir özelliği de hediyeleşmeyi sevmesidir.

    mesela hocaya ya şampiyonluk hediye edilir, ya da hoca şampiyonluk hediye eder.

    eee ne de olsa hediyeleşmek sünnettir.

    ancak hocanın sevmediğim bir özelliği var ki hoca pek galatasaray'ı sevmez. saha içinde ve dışında takımını sürekli sabote eder. ancak çok şükür kendisinin sabotajlarını aşacak kadar güçlü bir camia olduğumuz için hocanın döneminde de hocaya rağmen şampiyonluklar elde edebilir, hocaya rağmen kupalar kazanabilir ve hocaya rağmen genç oyuncu yetiştirebiliriz.

    misaller böyle uzaaaaar gider. velhasıl kelam hoca bir değişik adamdır. dünyada işleyen mantık sistemini eğip bükebilecek sihirli güçlere sahiptir ancak bu güçlere rağmen galatasaray'ı sabote etme planları başarıya ulaşamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın