• 303
    kandil gün zil zurna olmama sebebiyet veren maç. daha yeni ayılabildim. bazı sahneler var aklımda hiç gitmiyor.

    caner topu perea'dan çalıyor. tam golü yapacakken perea eliyle topa müdahele ediyor. caner isyan ediyor ve gelene tekme sallıyor kırmızı kart geliyor... genel olarak da maçın kaderiyle bu kadar oynayan hakemlere hakkım helal değildir.
    bunca galatasaraylının oraya emek veren insanların hakları umarım hepsinden çıkar. gerçekten kötü niyetli ve tarafgir bir yönetim gösterdiler.

    her şeye rağmen 90 da golü yiyerek ap ayrı bir acı yaşadığımız için de ayrıca mutluyum. servet embesiline son dakikada mahkum kalmamız, elano'nun çıkmak zorunda kalıp yerine ayhan akman bezgininin girmesi acısı ise tadından yenmedi hakkaten. bittabi baros'suz, kewell'sız kalmanın ve bu kadar uzun sürmesinin acısı artık sol yanımızı çürüttüğünü de es geçmeyelim. yaşattığı dert ve acı kombinasyonları bakımından son derece başarılı ve galatasaray'a yakışır bir maç oldu. her sene bu maç gibi 10 maç oynuyoruz muhtemelen. fakat bu maç, sezonun en başarılı draması oldu şimdiden. bu setupda emeği geçen tüm aktörlere, kaderi böyle yazan tanrıya teşekkür eder daha nice haksızlığa, adaletsizliğe, saçmalığa göğüs germek için kadehin dibine vurmaya devam diyelim. gerçekten çok acı çekiyorum... yine,yeni,yeniden....
App Store'dan indirin Google Play'den alın