resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29743
    nasıl ki kulüp başarılı olduğu zaman en büyük payı ona veriyorsak başarısız olduğu zamanda en büyük sorumlusu odur. milyon tane bahanenin arkasına sığınacaksak kendisine ihtiyacımız yoktur. sıradan herhangi biri de başarısız olduğunda bir sürü bahane sayabiliyor. ama ne hikmetse kendisinin fanları, başarılı olduğunda yokluktan mucize yarattı kıvamında yazıp çiziyorlar. işin saçmalığı bu anlayış.

    kendisi son iki sezondur iyi ve kaliteli futbol oynatma konusunda başarısız olduğu için şampiyon olamamaktadır. bunun sebebi kimilerine göre bol seçenekli kadro olunca hocanın yönetemediği kimilerine göre ise kadro yetersizliği. bence ise oyun şablonu ve oynatmaya çalıştığı şey (şey diyorum zira oyuna benzemiyor) asıl neden.

    kendisiyle bir sezon daha devam edersek yine bahaneler, ocak ayını göstermeler en önemlisi de kötü oyuna katlanmak zorunda kalacağız. bunların hiç birini yaşamak istemiyorsak, hocanın bize verdiği sözü falan bahane etmeden, sezon sonu güzel bir şekilde, onurlandırarak ayrılalım. yoksa bu gidişler kendisi sadece terimciler destekleyecek, terimciler maçlarını izleyecek. kabız futbolu izlemek istemeyenler ise başka uğraşlar ile vakit geçirecektir, tıpkı benim gibi.

    son olarak umarım her şey hem hocamız hem de bizim için en iyi şekilde sonuçlanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın