resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4224
    attila gökçe'nin bugünkü yazısında söylediğine göre dünkü konuşması hatalı, eksik bir biçimde ve bazı bölümleri abartılarak yayınlanmıştır. yani ortada böyle bir konuşma var, ama farklılaşmış. ben açıkçası başkanın konuşmasında falcao'dan şikayetçi olduğunu ve "kaybedeceksek gençlerle kaybedelim" dediğini düşünüyorum. tabii üslubu dünkü haberde lanse edildiği şekilde değil.

    ayrıca insanların başkanımızın bu açıklamaları yaptığına inanması da eleştirilecek bir durum değil. temmuz'dan bu yana kameralar önünde yaptığı konuşmaları göz önünde bulunduran herhangi biri dün attila gökçe'nin iddia ettiği konuşmanın yapılmış olma ihtimalini düşük görmez. her şeyi geçtim; mustafa cengiz, 2018 - 2019 sezonu transfer dönemi'nde ekip arkadaşları andreas cornelius rezaletini yaşatıp, hocaya söz verip gomis'i sattırıp bizi forvetsiz bıraktıktan sonra dost meclisinde muğdat, eren, sinan gibi isimleri sayarak forvet sıkıntımızın olmadığını söylemişti ve bu da medyaya düşmüştü hatırlarsanız. o gün onu diyen birisinin dün iddia edilen açıklamaları yaptığını düşünmek son derece normal.

    bütün bunlara rağmen dünkü attila gökçe imzalı haberde yer alan ve hatalı olduğunu bugün öğrendiğimiz açıklamalara inanmış birisinin kendisinden özür dilemesi gerekiyorsa ben kendisinden özür dilerim. tabii kendisi 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi'nden dolayı hoca ve taraftardan kamuoyu önünde özür diledikten sonra.

    başkana tavsiyem sağlığına dikkat edip allah'ın izniyle bir an önce iyileşmesi, şu aralar pek galatasaray futbol takımını takip edip canını sıkmaması ve artık konuşmalarını sızdıracak insanlarla iletişime geçip hem kendini, hem camiayı zor durumda bırakmaması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın