resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 4123
    hayat... kimin ne olacağı belli olmaz ama 8 ay sonra kesinlikle görevden ayrılmalı ve sağlığına odaklanmalıdır (sağlık sorunları nedeniyle bana kalsa yarın istifa etsin derim.) saçma sapan ithamlara bin kere yanıt verse belge ile açıklasa yok yine olmuyor. olmayacak.
    en son yazacağımı en başta yazarak konuya döneyim; "kendisini" sonuna kadar destekliyorum.

    linkedin ortamlarında takılan plaza profesyonellerinin bir ara dilinden düşürmediği laflardan biriydi endüstri 4.0.
    sonraları yapay zeka ve akıllı zımbırtılar falan filan.

    bu "kaynak yaratma" hikayesini buna benzeiyorum.
    neyin kaynağını ve nerede yaratıyorsunuz arkadaşım ? oturup finansal analiz yapmanızı beklemiyorum ama şu lafı kullanırken önce bir fotoğraf çekin en azından.

    pandemi, maçlar seyircisiz, satış yok, yayıncı kuruluş yan çiziyor, euro 10 lira oldu olacak, kulübün 1.5 milyar borcu var, ffp, ligi 6. bitirmişsin ve şampiyonlar ligi gelirin yok, 10 senedir zaman alevi başarılar dışında avurpada adından söz ettiremiyorsun, uefa takım sıralamasında başakşehir bile senin önünde, en değerli reklam kalemin olan forma sponsoru bile zar zor çıkıyor.... liste uzar gider.

    bu ortamda nasıl bir kaynak oluşturacaklar ?
    oyuncu satarak diyeceksin bu konuda mustafa cengiz yönetiminin başarılı olmadığı aşikar ama hangi yönetim başarılıydı cidden ? yani ünal aysal o oyuncuları alırken oyuncu satarak mı yaptı bunları ? ya da dursun aydın özbek efsanemiz altyapıdan çıkan oyuncuları satıp mı kaynak oluşturdu ? 10 sene geriye kadar gidin tüm yönetimlerin yaptığı şuydu gittiler bankalara aldılar %20 ile -hemde döviz- kredileri giderkende mis gibi ibra oldular.

    ali koç nasıl yapıyor o zaman goygoyu var. adamın soy adına bakın sonra hangi ülkede yaşadığınızı hatırlayın.

    ardına bir de fenerbahçe formasına bakın. bir tane ülker harici ali koç ile bağlantısı olmayan reklam var mı ?
    forbes dergisinin yaptığı zenginler listesinde adamın iki senede kaybettiği serveti 150 milyon euro. hadi bunun 50 milyon euro'u kur farkı nedeniyle ve bi ara baya baya düşen koç holding hisseleri nedenyile diyelim ortada çok net şekilde kulübe aktarılan 100milyon euro var.

    ne bekliyorsunuz ? mustafa cengiz ve yönetiminin olmayan servetlerinin 100 milyon eurosunu buraya akıtlamasını mı ? ayrıca dursun ya da ünal aysal aktardı mı ki mustafa cengiz aktarsın. ya da faruk süren ya da x başkan. hepsi giderken çek aldı senet aldı hisse aldı rehin olarak.

    ya da açık açık soralım goygoyunu yaptığınız burak, ozan ya da eşref yapacak mı?

    beceriksizlerdir eyvallah, transfer işlerine kafaları basmıyordur eyvallah ama şu kaynak yaratamıyorlar goygoyu gerçekten en temelsiz eleştiri. işin komik tarafı gitsin bankaya getirsin krediyi kaynak yarattım dese inanacak millet.

    8 ay sonra gidecekler zaten, çok büyük bir ihtimalle totoları yerse ve riva'dan gelecek kaynaktan emin olurlarsa liseci abileriniz gelecek başımıza o zaman görürüz kaynak oluşturmak için ne gibi maharetleri varmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın