• 429
    yine önemli trasnferlerin bir kısmını doğru zamanda en önemli kısmını ise yanlış zamanda yaptığımız/yapacağımız dönemdir.

    şimdiye kadar takımımıza kattığımız isimler transfer dönemi başlamadan önce anlaştığımız isimler. transfer dönemi başladıktan sonra yapılan görüşmelerden hiçbirini bitiremedik(belki fatih öztürk ama onun için de 2 aydır görüştüğümüz haberleri dolanıyor.).

    aldığımız isimler doğru isimler olarak görünüyor.

    son zamanlarda yönetimimiz maalesef "yine transfere 2 ay var acele etmeyeceğiz." gibi açıklamalar yapıyor. şimdiye kadar takımımızdaki isimlere bakılınca orta sahamızda kocaman bir boşluk görüyoruz. bir takımın orta sahası ise olması gereken en önemli yerdir. orta sahamız için planımız neydi merak ediyorum. seri ve lemina ile devam etmekse şimdiye kadar bitirilememesi rezalet. başka isimler düşünüldüyse en azından 1'i bitmeliydi şimdiye kadar.

    orta sahamız böyle boşken bu bölgeye alacağımız isimler için transferin son gününe kadar beklenip acele edilmeyecekse rezalet oğlu rezalettir bu.

    transferde öncelikle en kritik yerlerinizi en hızlı şekilde halledersiniz. fırsat transferi kollama aşaması olan acele etmeden bekleme işine ise takımın bölgelerindeki alternatifler için yoğunlaşılır. takımının 11'ini kampında yeni sezona hazırlıyor olursun ve ilerleyen dönemlerde transfer sezonu bitmeden bir fırsat yakalarsan mesela stoperleri yedekleyebilecek bir fırsat transferi gerçekleştirirsin.

    orta sahamızda kocaman bir boşluk var. takım orta sahasız yeni sezona hazırlanıyor şimdilerde. hangi taktiğe çalışıyorlar acaba orta sahasız? hadi çalışıyorsun eldekilerle diyelim. sonra yeni orta saha aldığında ona taktiği öğretmesi için baştan başlayacaksın neredeyse.

    maalesef orta saha için 3 isimde takılı kaldık. seri, lemina ve moder. ya bu 3 isimden en az 2'si ile anlaşacağız ya da kimsenin haberi olmayan sürpriz transferler olacak. tek pozitif beklentim bu. eğer bu 2 seçenek olmuyorsa transfer döneminin sonuna kadar bekleyeceğiz demektir. transfer döneminin son gününde orta sahalar alınır sonra da transfer yaptık derler; ancak lig de avrupa da bizim için o zamana kadar bitebilir de!

    bitir orta saha transferlerini de sonra rahat rahat transfer döneminin sonuna kadar fırsatları bekle.

    her sezon başlarda transferler yapıyoruz var olan idare edebilecek bölgelerimize, oyuncu varken oraya oyuncular alırken en acil gerekli bölgelerimize son güne kadar bekliyoruz! bir sezon stoper bekliyoruz bir sezon forvet. bu sezon da orta saha ve hepsinden de önemlisi.

    evet ekonomik olarak zorlanıyoruz kabul ama ortada seri, lemina ve moder'den başka resmi bir isim geçmiyor bizim için. seri ve lemina takımda düşünülüyorsa neden şimdiye kadar ilerleme kaydedilemedi? bu 2 isim düşünülüyorsa şimdiye kadar takımla çalışıyor olmalılardı. bu 2 isme kafayı takıp başka oyunculara son dakika teklifler ediyorsak o da ayrı bir rezalet. ligin başlamasına 23 gün kaldı!

    bu hafta içi orta saha işi çözülmezse avrupa'da ilk maçtan elendiğimizi görebiliyorum şimdiden. ligde ise geçen sezonkinden de kötü bir başlangıç hayal değil!
App Store'dan indirin Google Play'den alın