• 7509
    ülke genelindeki 25 yaş altı kesim gibi çabuk tüketen, her şeyi duyan ama aslında bilmeyen, bilginin kökenine bakmadan medyada dile getirilen her şeyi takip eden taraftar yüzdesi ile yeni türkiye’ nin yüzü olan her konuda itaatkar, sorgulamayan ve kendileri gibi olmayan herkese düşman kesilen taraftar yüzdesi birleşince ciddi derecede çekilmez bir hal alıyor tıpkı ülkenin geri kalanı gibi.
    maalesef galatasaray taraftarı da türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının bir alt kümesi olduğu için, ülkenin sosyolojik durumu ile taraftarın sosyolojik durumu aynı.
    gerçek bir eğitim ve farkındalık oluşmadığı sürece bu topraklarda herhangi bir şey değişmez, değişemez. dolayısı ile sadece küçük bir yüzdelik dilim farkındalık sahibi, mantıklı, gerçekçi ve sorgulayan yapıda olsa da sesleri gün geçtikçe azalacak ve çürüme gittikçe artacak.
    galatasaray taraftarı da diğer tüm kitleler gibi davranıyor ve davranacak da ancak ve ancak galatasaray camiasının öyle ya da böyle sultani kavramının olması, baskın ve güçlü bir başkan ile yönetim kurulunun gelmesi, tribünlerin tarikat artığı taraftar grubu ve liderlerinden temizlenmesi olasılıkları bir araya gelirse bu süreci daha hızlı atlatabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın