• 36
    giris notu,
    arda turanin gelmesini istemiyorum.

    guzel olsa da galatasaray genlerinde bulunmayan bir forma rengini anlatmak icin kullanilmis cumle. eger orijinal renklerin disinda bir renk gerekiyorsa yap beyaz, yap siyah, yap lacivert, yap italyanin 2020de giyecegi gibi yesil klas dursun en azindan.

    zamaninda galatasaray kaptaninin, ozellikle kameralarin oldugu bir ortamda bunu dile getirmesi dunyanin en ahmakca olayi olabilir. sen forma cekiminde olabilirsin de, bu goruntuyu birak rakip takim taraftari birinin sizdirmasini, para icin bircok galatasaray taraftari bile yapar. ki sen trt kameralarinin oldugu yerde soyluyorsun bunu. iq seviyesi yerlerde resmen. magazin, zamaninin meshur terimi paparazzi bu demektir, tamamen bu tarz sizintilarin* veya gaflarin ustune kuruludur.

    simdi diger mevzuya gelince, herkesin bir gunluk konusma dili vardir. resmi olmayan, yakinlarinla, dostlarinla kullandigin. bu kimi icin kufur, kimi icin argo, kimi icinse nezaket kurallari icerisindedir. bu senin kisisel secimindir.

    dusunsene bir firmada calisiyorsun, firma renkleri kirmizi. sende hergun ise kirmizi takimla gidiyorsun, uniforman bu. sirketini sevip sevmemenden bagimsiz dusunmez misin ya da muhabbet esnasinda demez misin,

    bu ne lan hergun p.z.v.nk gibi ise gidip geliyoruz. *

    kim diyebilir ki o gun o renk formayi ben elestirmedim. evet begeneni de olabilir alir koyar dolabina giyer istediginde. o gun soyle bir diyalog kameralara yansisaydi yine bu kadar olay olacakmiydi merak ediyorum.

    -a.t. : anasini s.k..im, ne guzel forma lan bu a...a ko.ay.m, efsaneymis, asik oldum.

    kimi basliktaki gibi dile getirir dusuncelerini, kimi begenmedim abi bu ne der, kimi kari gibi bunu mu giyecegiz deplasmanda der.

    bizim millet boyle, arabada giderken ana baci siradan kayar, yanyana durup camlar acilinca kardesim gec hadi isim var. sirf sosyal kaygilar ve hep begenilme arzusu yuzunden, evde kendi yaptigi seyi disarida baskasi yapinca ayiplar. sanirim biz galatasaray taraftari olarak hep nazik, saygi cercevesinde mi konusuyoruz ? su sozlukte kurallar olmasa ana bacidan gecilmez kimse kimseyi kandirmasin. bu da onun gibi birsey. eger bu davranis kulube zarar veriyorsa veya yasaksa verirsin cezasini kac paraysa ya da kovarsin takimdan olur biter.

    bu arada bunlar da burada dursun bence tarihin en guzel formalarindan,

    https://gss.gs/JWP.jpg
    https://gss.gs/wJ5.jpg
    https://gss.gs/292.jpg
    https://gss.gs/rVI.jpg

    bonus,
    https://gss.gs/AoY.jpg *

    cikis notu,
    arda turanin gelmesini istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın