resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2713
    2 senedir galatasaray'ın hakkını koruyamadığı iddia edilen gel gelelim 2 senedir galatasaray'ı şampiyon yapan başkan. mümkün mü bu? her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.

    öncelikle şunu belirtip başlamak isterim. kendisi eski bir tribüncüdür* ve türkiye'de fenerbahçe'nin stad kapılarını açarak sokaktaki ne kadar işsiz, güçsüz serseri varsa içeri aldığı, holiganlığı başlattığı yılları yakalamış, yaşamış bir insandır. dolayısıyla holiganizmden hiç hazzetmez, belki de sonuçlarından korkar, düşünsenize esip gürlediğini, ilk lig maçında bu provakatörler galatasaray'ın hakkını tekrar göz göre göre yerse staddaki taraftarı kim nasıl durdurabilecek? bu sebeple de kitleleri kışkırtacak, galeyana getirecek açıklamalar yapmaktan çekinir.

    fakat gel gelelim ben de 5 eylül 2019'da yaptığı açıklamalardan hiç tatmin olmadım, taraftarın öfkesi, nefreti bu kadar fazlayken bunu karşılayacak bir açıklama yapamamıştır. içimizi soğutamamamıştır. ama dediğim gibi her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. ben bir eylem planı olduğundan eminim, kendisinin tarzı biz her ne kadar öyle yapmasını istesek de çıkıp ekranlarda bağırmak değil, bu konuda başarılı olup olmadığı önümüzdeki haftalarda galatasaray'a karşı gösterilen tutumdan belli olacak. çabaları sonuç getirmezse tff'yi, mhk'yı ve tahkim kurulunu görevi kötüye kullanmaktan dava etmelerini ve bu işin peşini bırakmamalarını istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın