• 20396
    2018 2019 sezonu devre arasında kiralıkta olsa bir yıldıza bir lidere ihtiyacı olan takımımızdır.

    başta forvet konusuna bakınca çin liginde forma giyen ve devre arası sözleşmesi biten yıldız forvetlerden birini takıma katmak çok faydalı olacaktır. bundan ziyade mls liginde şov yapan ibrahimovic takımı play off yapamadığı için ikna edilerek ikinci yarı formamızı giymesi için uğraşılabilir. orada yıllık 1.2 milyon euro kazanan ibrahimovic yarım sezon için kadromuzda olursa nasıl bir etki yapar düşünmesi bile heyecan verici. ama drogba gibi bir ismin nasıl geldiğini düşününce neden olmasın?

    stoper konusunda sezon sonu sözleşmesi biten kaliteli isimlerden birini mutlaka kadroya katmalıyız ama ondan ziyade devre arası için premier lig bünyesinde forma şansı bulamayan kaliteli bir ismin ozan ile stoper ikilisi olması için kadromuza kiralık katılması güzel bir hamle olacaktır.

    ayrıca bir forvet transferi daha yapılmalıdır potansiyeli olan genç bir isim harika olacaktır. ek olarak orta saha bölgesine çift yönlü bir isim daha kazandırılmalıdır. selçuk gibi emekli olmuş isimlerin forma bulmasındansa yeni bir isim bizleri daha çok mutlu edecektir. ayrıca gamsızlar çetesi üyelerine gelen teklifler düşünmeden kabul edilmelidir.

    takımımız her şeye rağmen şampiyonluk yolunda en büyük adaydır. fatih terim ve camiamızın büyüklüğü karşısında ezilip büzülen ne yapacağını şaşıranları görmek için 2018 kasım ayının ilk haftasını takip etmek yeterlidir. bu takım başında fatih terim ile güvendiğimiz inandığımız ve eksikler giderilince daha iyi olacak olan futbol takımımızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın