resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1479
    transfer mevzusunda fena çuvallamış başkanımız;

    üç kulvarda mücadele edecek koskoca galatasaray takımının tek santrforu eren derdiyok. şaka gibi. daha komiği başkanı eleştiren taraftarlar "transfer taraftarı, yangıncı taraftar" olarak nitelendiriliyor.

    galatasaray'ı taaa simoviç'li, prekazi'li, tanju'lu dönemlerden beri ilgiyle takip eden bir taraftarım. benim tek derdim galatasaray'ın başarısı. başımızda çok büyük hedefleri, idealleri olan fatih terim var. şampiyonluk kutlamasına şampiyonlar ligi müziği ile çıkmış bir adam. hoca ayrıca senin, benim kadar belki de bizden daha çok galatasaraylı.

    hoca "stoper eksiğim var ama stoperde santrfor kadar ısrarcı olmayabilirim. ocak ayına kadar donk'u oraya kaydırabilirim. ancak 2 forvet istiyorum." diye açık, açık transfer talebinde bulunmuştu. yönetim 1 tane bile forvet alamadı. fatih terim'de etten kemikten yaratılmış bir insan. hoca şampiyonlar liginde başarı hedeflerken 1 tane bile forvet transfer edilememiş olması eminim hoca için de çok büyük hayal kırıklığı olmuştur. en büyük korkum hocanın azmini, motivasyonunu kaybetmesi. ki hocanın ve takımın trabzonspor maçında ki hali hiçte iç açıcı değildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın