• 392
    skor 2-1 olsa da trabzon'u bildiğin ezdiğimiz maç oldu. ilk yarı sadece 3. bölgede kaptığımız toplarda, karar anlarındaki isabet oranımızı biraz yükseltebilseydik 3-4 gol bulabilirdik.

    2-0'dan sonra da aynı sıkıntıyı yaşadık. rodrigues 2 kez gole çok yaklaşsa da her ikisinde de topu eveleyip geveleyerek hepimizin sinirlerini yıprattı. birini atsa gerisi gelecekti. ayrıca gomis tudor döneminde farklı olarak iyiden iyiye duvar olma özelliği gösteriyor. ilk yarıda rodrigues'e 2. yarıda feghouli'ye çok güzel, şutluk toplar bıraktı.

    mariano'muz sezon başındaki noktaya geri dönüş sinyalleri verdi. kaldı 7 hafta, umarım böyle devam eder. feghouli, ilk yarıdaki maçın hırsıyla çıkmadıysa onun da formu beni sevindirdi şahsen. belhanda bugün benim saydığım 3 şut çekti. hoca uyarmış olmalı. ayrıca klasik 10 numara olsaydı bugün orta sahada ayakta kalamazdık, bunu da görmüş olduk. ciddi katkı verdi selçuk-donk ikilisine.

    nagatomo her geçen hafta daha da utandırıyor beni. zira çok sıcak bakmıyordum transferine. bugün 2. yarıda tek bir pozisyon hariç yerini adeta bir kaleyi savunur gibi savundu. ayrıca topla ilişkisi de mükemmel. maşallah diyelim.

    genel olarak oyunumuzla beşiktaş ve başakşehir'in moralini bozduğumuzu düşünüyorum. iç sahadaki karakterimizle bizle başa çıkamazsınız mesajını çok net verdik.

    hasılı, takımı kutluyorum. oyun olarak tam da hayal ettiğimiz şekilde oynadılar.
    skor kısır kalsa da mesaj netti; şampiyon biz olacağız!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın