• 161
    acayip düşündürüyo bu maç beni, zilyon senaryo dönüyo kafamda iyisi de kötüsü de oynandı zihnimde.

    maça dair dileğim her zaman olduğu gibi sami yen coşkusuyla maça başlanması. oyun tahminimse şöyle ki; rakip topu bize bırakıp yarı alanında oyunu kabul edecek burak'ı arkaya sarkıtmak isteyecek burada kritik roller serdar ve maicon'da. bir de şu var ki cepheden gelecek şut tehdidini yadsımak için sosa(yazıcı) marke edilmeli orta saha tandemimizde kim olursa olsun.

    tribünde toplu küfür umarım olmaz, evet ben de çok hırslıyım malum olaylarda kendimi yumrukladığımı biliyorum öfkemden ama böylesine zorlu bi fikstürde tribünün alacağı cezalar çok canımızı yakar.
    bir de konya maçında olduğu gibi herhangi geriye düşme yaşanırsa ekstra motivasyon içimizde patlamamalı; kendi evimizde kaliteli ve deneyimli bi kadroyla ve kenarda fatih terimle oynuyoruz.

    nando, linnes, maicon, serdar, yugo, reges, donk, garry, belhanda, feghouli, gomis on biri bekliyorum. sonradan girecek patlama gücü yüksek sinan ve dinamizm katacak tolga değişiklikleri de sonuca giderken bize çok yardımcı olacaktır diye düşünmekteyim.

    "asmalı tünel pera
    beyoğlu aşık sana
    cimbombom anlasana"

    edit: fernando cezalıymış stormex isimli yazar arkadaşımız uyardı. gözden kaçırmışım ben bu detayı ve şu an bu farkındalık çok canımı sıktı:(
App Store'dan indirin Google Play'den alın