• 17935
    cüneyt arkın'ın bir filmi vardı. ailesi için hapse giren ama hapiste ezilip büzülen bir karakteri canlandırıyordu. hapiste her işi ona yaptırıyorlar. önüne gelen hakaret ediyor, dövüyor. garibim hiçbir karşılık vermeden kafasını önüne eğiyor. o hapisteyken ailesi darmadağın oluyor. karısı kötü yola düşüyor, kızı ve oğlu kayboluyor falan.

    en sonunda canına tak ediyor, kendisinden çay isteyen koğuş ağasına, "grevdeyim" diyerek posta koyuyor. tabi koğuş ağası şok, ne diyorsun lan sen diye cüneyt abimizin üstüne yürüyor, ama bu onun son yürümesi oluyor. cüneyt abimiz adamı haşat ediyor. hatta onları ayırmak isteyenleri bile silkeliyor. sonra ağa o oluyor hatta dışarıda da namı yürüyor.

    geçen seneki galatasaray ile bu seneki galatasaray arasındaki farkı cüneyt abimizin bu değişimi gibi görüyorum. geçen sene fener'i, bjk'sı, başakşehir'i, trabzon'u bizi içeride dışarıda yendi. 8 maçta 3 gol atabildik sadece ve yalnızca 1 puan almışız. bu sene önümüze geleni silkeleyip gönderiyoruz. bu saydığım takımlar da bu değişimden nasibini alacaklardır. buna yürekten inanıyorum.

    edit: aha o filmden 3 dakikalık bir sahne; https://www.youtube.com/watch?v=r07rhxikNtM
App Store'dan indirin Google Play'den alın