resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 4062
    galatasaray gibi koca bir çınarın başkanı olmasına hala inanamadığım enteresan kişilik. nasıl olur sözlük?

    bir insan nasıl olur da yıldırım demirören kadar bile başkanlık yapamaz lan, olabilir mi böyle bir şey. neredeyse söylediği her şeyin yalan olduğu bir adama nasıl hesap sorulmaz. aklım almıyor. bir spor muhabiri nasıl bu adamı canlı yayına çıkartıp evire çevire sorgulayamaz inanamıyorum. 20 senelik malzeme çıkar bunun bir mülakatından, niye kimse değerlendirmiyor?

    kulübü 1 sene daha yerle bir edecek olan bu şahıs yüzünden, lig maçlarının özet görüntülerini yayınlama hakkını alan kanallar, bizim maçların yayın hakkını almaya tenezzül etmiyor lan, bu hale geldik.

    galatasaray'ı çok ama çok seven bir galatasaray aşığı olarak, seneye mayıs ayında yapılacak olan kongrede bu herif aday olur da 3 yıllığına bir daha seçilirse bırakıyorum galatasaray'ı, askıya falan almıyorum, direkt bırakıyorum. bu adama 3 yıl daha görev verilmesi demek bizi yok saymak demek, bizimle dalga geçmek demek, kulübün vizyonunu silkmeye ant içmiş bir güruh tarafından kulüp yok edilmek isteniyor demek.

    ben her sene bjk'nın, amk fb bile değil bjk, şampiyonluklarına şahit olmak durumunda değilim. biz görmedik böyle şeyler. fener baskette tarih yazarken benim kulübüm bütçeyi kuşa çeviriyor, ulan galatasaray'ın kuruluş mottosuna aykırı bu be. ben bunlara daha fazla üzülemem. 2 senemizi mahvetti, 1 sene daha mahvedecek. 3 yıl daha bu adama bu kulüp teslim edilirse ya galatasaray yüzünden sinir hastası olup çıldıracağım ya da galatasaray'ı hayatından çıkarmış basit bir futbol izleyicisine dönüşeceğim.

    işe bak amk, biz şampiyonlar ligi kupasını ne zaman kaldıracağız diye hayal kurarken müsveddenin biri geldi silkti attı kulübü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın