• 16590
    kedimce gelecek sezonu nasıl kurtarırız diye her gün hesaplar yapıyorum. kafamda gidecekler gelecekler düşünüyorum. gel gör ki o kadar çok eksiğimiz var ki kapatabilmek mümkün değil. bunun da en önemli sebebi baştaki iş bilmez yönetim ve akabinde bütçe sınırlamamız. takım yararı için sinekten çıkacak yağın hesabını yapmaya çalışıyorum kendimce ama yok abi takım neresinden tutsak elimizde kalıyor.

    eksik olan her bölgeye adam bulalım desek şuan ki takımdan sahaya muslera ve bruma dışında birisini yazabilecek olan varmı bilmiyorum bu isimlere wesley'de dahil. diğer yandan önem sırası belirleyip öncelikli yerlerde eksikleri gidersek yine aynı sorun nereden başlıcaz?

    avrupaya gidemeyeceğimizi düşünürsek; 4-2-3-1 düzeni için
    4 => linnes-serdar-sol stoper transferi(1.transfer)-carole yapsak lig için savunma yeterli olur gibi geliyor.
    not : linnes ve carole'ü fazla transfer yapamayacağımızı düşündüğümden dizilişi kafamda böyle yapmak zorunda kalıyorum.
    2 => mümkünse selçuk'la yollarımızı ayırıp yerine genç oyunu iki yönlü oynayabilen bir oyuncu ve adam yiyen bir orta saha alsak etti mi 3. transfer.
    3 => solda bruma ortada wesley(perfansının yükselmesi gerekiyor bu haliyle olmaz) sağ için de beyni olan bir oyuncu alsak 4.transfer
    1 => eren galatasaray seviyesi için tek forvette yetersiz olduğundan bir tanede forvet almamız gerekiyor. buda 5.transfer olur.

    bana göre bu 5 transferin galatasaray için ilk 11 düzeyinde olması lig için son derece yeterli olur. hem bu sayede bir iskelet oluşturmuş oluruz. sabri,cavanda,semih,selçuk,yasin gibi oyuncularla yollarımızı ayırıp yedek kulübesi için genç gelecek vadeden futbolcular transfer edebiliriz. burada menajer peşinde koşmayıp biraz scout ekibimizin çalışmalarına kulak vermeliyiz. sezon boyunca takımı gözleyip kalan eksik bölgeleride bir sonraki transfer sezonunda kapatabilirsek 2 senede takımımızı hem yenilemiş hem tekrardan hazır hale getirmiş oluruz.

    bu düşündüklerim ne kadar mantıklı geliyor kulağa bilmiyorum ama kaba taslak benim düşüncelerim bunlar. takımımı hakkettiği yerlerde izlemek istiyorum. elbet bir gün güzel günler tekrar gelir ama ne kadar erken o kadar iyi. ulan çok mu şey istiyoruz sizi sevenleri üzmeyin be
App Store'dan indirin Google Play'den alın