resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3410
    --- alıntı ---

    sneijder galatasaray'da oynuyor olmasaydı riekerink'in uçağı türkiye inmezdi.

    mehmet demirkol

    --- alıntı ---

    sözlüğün geneli her ne kadar sevmesede şu sözde yanlış olan hiçbir şey yok. bırakın uçağının türkiye'ye inmesini riekerink'e piyango vurdu. alt yapı diye geldiği türkiye'nin en büyük camiasında büyük ihtimalle kendisinin bile anlayamadığı şekilde teknik direktör oldu. bu şansı değerlendirdi mi peki ?

    yaz kampını geçirdiği takım sezonun yarısı bitmesine rağmen iki yarıyıda tempolu oynayabilecek tek bir tane oyuncuya sahip değil. takımın başında olduğu ve iyi oynadığımız tek bir maç yok. iki stoperin ve selçuk'un kendi aralarında paslaşmasını oyunun domine edildiğini sanan bir kişiydi kendisi. bu bile yeterli olmalı aslında ama taraftarımıza maalesef yetmiyor. oyunculara bakıyoruz tek tek bir kişiyi işaret edemeyiz performansını artırdı diyerek. sezona uçarak başlayan bruma bile sonrasında götü başı dağıttı. eren ilk beş hafta ben bu takımın forveti olurum dedi sonra umut bulut'a bağladı. kötü olanlar zaten hiç çizgisini bozmadı ya da onlarda hep aşağıya gittiler. peki burada riekerink ne yaptı ? koca bir hiç maalesef. formayı dağıtırken bile adaletli olamadı. kendisini takan kimse yoktu. her oyundan çıkan istediği gibi hocaya atar yapabiliyordu. kadro dışı bırakılan adam devre arasını tatil yaparak geçiriyor affedilince ilk maçta ilk 11 de sahaya çıkıyordu. başkanın kardeşi telefonla istediği oyuncuyu ilk 11 başlatabiliyordu. hiç mi diyemedi ya bu takımın başında ben varım hayırdır diye. çıkıp istifa etmiş olsa ve şunları dile getirse hangi galatasaray taraftarı arkasında durmazdı. kovuldu çok mu güzel oldu.keşke giderken yönetimi de taraftarın medyanın önüne atıp gitseydi. belki en olumlu hamlesini yapar yönetimi istifaya falan sürüklerdi. olumlu olabilecek hiç bir şey yapamadı.
    tüm bu olumsuzluklara rağmen ki aklıma ilk anda gelenler bunlar daha yazılsa sayfalarca yazılır, sadece beyefendi bir adam diye takımda tutulması isteniyordu. benim babamda çok beyefendi bir insan ama kimse gel koca galatasaray'ı sen yönet demedi şimdiye kadar. olmuyordu ol-ma-ya-cak-tı ve gitti. hatta çok çok geç kalındı. allah yolunu açık etsin. bizden uzak allah'a yakın olsun.
    galatasaray kimsenin deneme tahtası değil. kimsenin bu taraftarı üzmeye hakkı yok. riekerink gitti tudor geldi. başımızdaki özbekgiller gittiğinde sonrasında ünal aysal vari bir yönetim anlayışına sahip yönetimimiz olduğunda, sıra sahdaki ruhsuzlara geldiğinde ve onlarda temizlendiğinde işte o zaman yüzümüz gülmeye başlar. bize o zamana kadar bol sabırlı günler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın