resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 2999
    (bkz: #2086913)
    gelecek yüksek teklifleri bekliyoruz dediğini dün konuşmuştuk. bugün akşam gazetesi haberine göre o yüksek teklifler wesley sneijder için 15 milyon euro, fernando muslera için 10 milyon euro, lukas podolski için 7 milyon euro imiş. (kaynak: https://pbs.twimg.com/media/C0qGPnWWEAAKsc1.jpg)
    kimse kusura bakmayın da, sen bu isimlerden bu paraya vazgeçersen biz de senin için "kulübü satıyor, peşkeş çekiyor, işini bitirip bırakıp gidecek" benzetmeleri yaparız.
    çünkü bunları kanıtlayan işleri sen yapmış olursun.
    toplam 32 milyon euro'ya takımın 4 önemli ve iskelet isminin 3'ünü satıp o 32'yi serdar aziz gibi sakat yada jem paul karacan gibi kemik yada luis pedro cavanda gibi gereksiz isimlere kullanacaksınız. sonra? takım sekizinci, dokuzuncu olacak bir kez daha.
    kadro mühendisliğinin ne olduğunu bilseniz, gereksiz çer çöpü iyi paraya satmaya çalışsanız ve (bkz: #2085503) gibi 4 eksikten 3'ünü ffp çerçevesinde tamamlasanız şampiyon olmakla kalmaz, bu sezon 3 isim satıp kazanacağın 32 milyon euro'nun fazlasını belki gelecek sezon şampiyonlar ligi'nden kazanırsın. vizyonerlik budur. vizyon işe yaramayan, sakat adama kefil olan yöneticine "şampiyonlar ligi finali için kadro kurun" talimatı vermek ile olmaz, kurduğu kadro ile şampiyonlar ligi'nde gruptan üst üste çıkarak olur.
    zaten sen 32 milyon euro'ya bu 3 ismi satıp şampiyonlar ligi finali için kadro kurmaya başlasan içinden geçerler o ligde. haberi yok.
    bu üç isim kadronda varken bile geriye kalan kadro ve teknik direktör şampiyonlar ligi kalibresinden fersah fersah uzak olduğu için (hamza hamzaoğlu başta olmak üzere umut bulut - semih kaya ve diğerleri) zor bela kendini uefa kupasına atabildin bir önceki sezon.
    cavanda ismen halen satılabilir belki, linnes'i isteyenler bulabilirsin nasıl olsa bunlar varken de sabri oynuyor. selçuk artık işlevini doldurdu, son maçta çıkıp yerine ölü hamit girdi ama fark attık. bundan bahsediyorduk işte. yasin çok formda, geçen sezon gibi değil bir önceki sezon gibi oynuyor. bu isimleri gönderip kadroya kalite katmak yerine kadrodaki kaliteyi bitirip çürük çarık doldurursan vizyoner değil bakkal oluyorsun.
    üçe beşe bakmayıp çeri çöpü gönder, 3 tane transfer ile sınıf atla ama nerede o futbol aklı?

    ps. bakkallardan özür dilerim, başka bir benzetme yapamadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın