• 90
    büyük isimlere gerek olduğunu düşünmediğim transfer sezonu.
    bana göre galatasaray'ın en fazla iki tane transfer yapacak gücü var. zaten olmazsa olmazları da iki tane. bir defa transfer bütçeni belirledikten sonra önümüzdeki 5 sene elde var bir diyebileceğimiz o aranan defans oyuncusunu bulacaksın. olmuyor hakan balta ile falan.

    ikincisi de koşan, savaşan ve dinamik bir orta saha oyuncusu. valla adam olana bunun ucuzunu bulmak çok zor değil. tabi bizim ligimiz standartlarında. osmanlıspor'a bak. atletizmin avantajını nasıl güzel kullanıyor adamlar. hepi topu bir tane atletik adam... yok maliyete afrika'dan bulup getirirsin. yani getirmelisin. yöneticiyim diye geçiniyorsan bunu yapmaya mecbursun. çünkü mali yapın parayı basıp almaya yetmiyor. tolga iyileştiğinde, de jong'u da hesaba katarsak elinde iyi bir orta alan hattı olur.

    ben linnes'den umudu kesmedim açıkcası. takımın bir sağ bek ihtiyacı da var net. ancak oyun mesafesi kapanıp modern futbola daha uygun bir anlayışla sahada yer aldığımızda linnes'in de performansının artacağına inanıyorum.

    son bir söz de; galatasaray'ın hücum oyuncusuna ihtiyacı yok. elinde podolski ve eren var. forvet hattın tamam. bu iki adamla avrupa'da bile iş yaparsın. kanatta bruma var. zaten takımın hücumda en değerli oyuncusu, bir diğer kanadın da elindeki en dinamik adam yasin. futbol mantalitesi zayıf mayıf... her maç üretiyor adam. bu şimdilik yeterli. yasin'den daha fazla performans gösterecek oyuncu 10 milyon eu bandında başlar türkiye'ye.

    oyun mesafen kısaldığında, rakip baskısını çabuk kırdığında, beklerin bindirme yapmaya başladığında göreceksin sneijder de yıldız gibi parlamaya başlayacak.

    türkiye benzer transfer hikayelerini çok gördü. ernst ve zago örneği var. zor değil fakat beceri istiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın