• 15899
    bazı futbolculara göbek bağı var gibi duran takım. özellikle hamit'in sözleşmesinin yenilenmesi sırasında ciddi şekilde aklıma düştü bu fikir. neydi olay? geçen seneden kalan alacakları, artı tefeci gibi 350 bin eu...

    selçuk, sabri, semih...

    bunlar galatasaraylı, galatasaray evladı olarak anılan adamlar. her ne kadar selçuk alt yapımızdan çıkmasa da, öyle anılıyor. sanıyorum ki ödeme güçlükleri içerisinde aynı hamit gibi bu vatandaşların ödemeleri ertelendi, gecikti, birikti. üst üste koyunca mevcut para akışı ile karşılanamayacak seviyede hatta. menejerleri de her türlü ahlaksızlıkla koz olarak kullanıyorlar durumu.

    yoksa arkadaş sabri'de bu ısrar, selçuk'ta bu ısrar, bu ısrar akıl alır gibi değil. her sezon bu adamlara mahkum bırakılıyoruz. yönetimler tarafından da korunuyorlar. son çare en iyi alternatif diyip oynatıyoruz. bu adamların oynadığı topun kat be kat fazlasını 300-500 bin eu maaş ile oynayacak dünya topçu var. yöneticiler de sanıyorum bu açmazları komisyon kazanmak için kullanmaya başlayınca işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor taraftar için.

    hatta belki türkiye'den futbolcu alma hastalığımızın sebebi de bu. araştırmak lazım hangi oyuncuların menejerleri ortak. adamlar nasılsa döviz üzerinden para alıyorlar. sözde anlayış göstere göstere cavanda'lar, serdar'lar, eren'ler, donk'lar kakalanıyor galatasaray'a.

    zihnim, beynim yandı. artık kendime başka açıklama bulamıyorum.
    bu adamların sürekli oynamasına, yerlerine asla adam düşünülmemesine, bu kadar kötü transfer tercihlerine akıl sır erdiremiyorum.
    mesele bence bu göbek bağı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın